|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Chwałowice/Wrocław
Motocykl: RD07
Przebieg: 99 000
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 23 godz 25 min 13 s
|
45oo km po Alpach z dojazdem. Z synem (15 L) na plechach. Ostatni dzień, piątek wyjechalismy o 8 rano z Lucerny. Dostarlismy do domu po 18 godzinach czyli w sobotę o 2h w nocy pokonując 1171km jednorazowo.
Cytuję : << Tatusiu jak tam ? Spoko synek a ty jak tam spoko tatusiu, damy rade ? damy jedziemy >>. Dojechaliśmy w domu wyskoczyła Bogusia moja żona ukochała nas mało nie udusiła. Teraz ona pojechała do Włoch i leży na plaży. Sielanka ale co będzie gdy zerkniemy na wschód ? hm ? Ostatnio edytowane przez Brambi : 04.09.2013 o 14:50 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: brak
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 19 godz 20 min 54 s
|
Z dziećmi można podróżować. Wręcz zachęcam do tego, bo niby jakie są przeciwwskazania? Moja córka nie opuściła ani jednego wyjazdu. Zrobiła na motocyklu około 40 tyś km. Pierwszy raz pojechała ze mną jak miała niecałe 13 lat. To bardzo wiąże i łączy. Nie zawsze podróżowanie to kompromisy. Bywa że można po prostu wsiąść i pojechać, czego wszystkim życzę
|
|
|
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Chwałowice/Wrocław
Motocykl: RD07
Przebieg: 99 000
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 23 godz 25 min 13 s
|
Dzieciaki są twardsze niż się zdaje !
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Gdańsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 1 godz 7 min 19 s
|
Cytat:
![]() Cytat:
Syn (17 lat) zainaugurował wczoraj rok szkolny w USA. Nie ma lepszej edukacji od podróży. |
||
|
|
|
![]() |
|
|