![]() |
|
Hardware Opisy sprzętu, porady dotyczące wyboru... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Miasto: Czernica
Motocykl: Transalpinus Rex
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 16 godz 10 min 20 s
|
![]()
Ja zkupiłem po długich rozważaniach 78s, z myślą uzywania na łajbie i moto.
zalety -obsługa wszystkich map drogowe, topo, blucharts -zasilanie (AA,USB, i najważniejsze wtyczka gramin 8v-32v czyli zasilanie prawie wszystkim) -kompas -barometr -mapy w pojedynczych plikach -ipx7 -custom maps mapy rastrowe -ślady trasy w pojedynczych plikach z dnia -ekran widoczny w dzień bez podświetlenia wady -ekran mógłby być większy -smycz koliduje z fabrycznym uchwytem samochodowym -brak wtyczki hermetycznej do zasilania (problem rozwiązany, zakup wtyczki tu http://www.pfranc.com/projects/g45co...ntry/g4pol.htmi dodatkowe złożenie jej na silikon plus oring na krawędzi gniazda)
KLU KLUX HONDA MINOLTA TEAM ![]() Ostatnio edytowane przez gumbas24h : 10.02.2013 o 14:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
78 zawsze mnie intrygowała... powiedz jeszcze jak jest z jej obsługą na moto? Bo pamiętam że guziki nad ekranem to akurat na moto nie najlepsza opcja. A jak jest wg. Ciebie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
kupić, nie kupić - oto jest pytanie? | norweg | Hamulce, kola, opony | 31 | 24.05.2013 19:00 |
Chciałbym poznać... | Klepo | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 18.08.2011 00:28 |
czy kupić taki regler...??? | MuSStaFFa | Układ elektryczny i zapłonowy | 22 | 02.04.2011 20:17 |