|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Ostrołęka
Motocykl: RD07a
Online: 3 godz 44 min 39 s
|
ja bym się koncentrował na Arrow dakar replica
DB kiler konieczny, bez dwóch zdań. Powodzenia z przelotem 1000km bez db kilera i np. w kasku enduro, nie ma o czym mówić, Ja naprzykład lubie gdy moje uszy działają. Jakoś mam tak wrażenie że są mi potrzebne podczas jazdy i do ogólnej egzystencji w świecie dźwieku i ciszy. Pozatym gdy mam db kiler mogę go zdemontować, ale gdy go nie mam-nie mogę go zamontować, chyba proste ![]() Tylko proszę, żaden tri-owal ![]() Myśle że ARROW DAKAR REPLICA jest świetnym wzorem, pozatym sporo afryk u nas ma go na "wyposażeniu" i mysle że nie będzie problemu żeby ktoś podesłał go wykonawcy w celu (broń Boże skopiowania) a "podpatrzenia" POZDRO_
|
|
|
#2 |
|
Common Rejli
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 44 min 12 s
|
Ja mam tylko nadzieję, że tu się nie zrobi tak jak na forum.motocyklistow.pl. Lubię Was za to, że panuje tutaj spory luz, tolerancja (m. in. szacunek dla woskujących osłony silników
), każdy jest domyślnie dorosły i, przede wszystkim, MA motocykl i nim JEŹDZI . Teorię jak wiemy każdy ma swoją, i choćby temat miał 15 stron, to i tak ten co chce głośno założy głośno, a ten co ma cicho będzie miał cicho.Ja mam tłumik głośny kupiony pół roku temu (i tyle mniej więcej się zabieram do jego zamontowania). Prawie dwa lata temu słyszałem jak chodzi (w XTZ750) i żałowałem, że go 2 lata temu nie kupiłem. Druga okazja trafiła się na niego właśnie pół roku temu. W międzyczasie nie znalazłem puszki tak brzmiącej jak ta . Mam nadzieję, że jak ją założę to motocykl będzie na niej pracował . A czemu jeszcze jej nie założyłem? Ano trza było gdzieś pojechać, kupić nowe opony, blablabla. Proza życia.
|
|
|
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: ETV 1000
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 6 dni 8 godz 45 min 19 s
|
ja tam lubię cicho i spokojnie przejechać przez las i popatrzeć jak wiewióry skaczą ,motyle latają i ptaszki śpiewają.Miasto to co innego-żałuję że moja Afri nie pluje ogniem
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
Online: 3 miesiące 3 dni 15 godz 37 min 7 s
|
A ja mam głośnego arrowa z wyjętym db killerem bo kupiłem afri już z nim i mi się podoba hałas na co dzień
![]() W dużej mierze jeżdżę po Warszawie i jestem zachwycony, mam frajdę jak strzela i jak włącza alarmy no i jak auta mi robią miejsce w korku. I lubię zajebiście banana na mojej brzydkiej gębie jak zasuwam przez miasto. ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
U mnie sprawa wygląda następująca po filmie chińskiego na jutjubie zakochałem sie w arrowie i takiego znaniebyłem. Z racji pewnych kwestii kosztowało mnie to przysłowiową flaszkę. Jestem zadowolony dodam że smigam z dbkilerem zazwyczaj przynajmniej.
Ale nadmierne huczenie mi nie przeszkadza
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Chyba o wilku mowa...
http://moto.allegro.pl/item463610922..._transalp.html Kurna aż się prosi do spóły kupić na części jaka kanapa ......ja się piszę na kanapę i boczek ten ze schowkiem albo dwa nawet..Bo na boczek od kolegi z tego forum już się chyba nie doczekam
Ostatnio edytowane przez Kazmir : 22.10.2008 o 00:12 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
zfazowany
Miasto: wierzchucino
Motocykl: RD07
Online: 2 tygodni 2 dni 1 godz 23 min 21 s
|
Ja zakupiłem DEVILA od Szymka,fajne glosne basowe brzmienie i przy takich dzwiekach zostane raczej na stale,spodobało mi sie to i nastepny bedzie jeszcze głosniejszy.I tak sasiedzi juz mnie nie lubią.smile.
|
|
|
|