![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: koszalin
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 17 godz 32 min 23 s
|
![]()
ja kupilem do rd04 ,YUASA YTX 14 AH-BS bezobslugowy raz zalewasz i z glowy mozesz przewracac obracac itp i nic nie pocieknie,mam go od roku i nic,w innym moto mam taki sam ok 7 lat i dziala bez zarzut, kosztuje niecale 300zl ,ale masz z glowy,a nie co 2-3 sezonu nowy za ok 200-250zl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Lupus ta yuasa coś za tania jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Taka sama Yuasa jest w Tszodo sklepie, sprzedałem ich kilka, nie było reklamacji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Bo to jest normalna z koreczkami i obsługą. Lepsza żelowa kosztuje co najmniej 100 więcej, ale można się wypierdalać do woli i nic nie wypłynie
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Akumulator RD04 wymiary | Poncki | Układ elektryczny i zapłonowy | 35 | 23.05.2017 18:55 |