|
|
#22 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: AT+TA
Online: 1 tydzień 1 godz 34 min 3 s
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
Na calym swiecie zjesz kurczaki, w roznej postaci. Jesli pytasz o jedzenie "dziwne" to najswiezsze kraby jadlam na wyspie Wasini ( u wybrzezy Kenii). Byly tak swieze ze uciekaly po talerzu, trzeba je bylo mlotkiem w kadlub-i mozna bylo jesc..
( sorry za brak polskich znakow)
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 1 godz 25 min 15 s
|
![]() Te też były świeże a kraby samemu łapane to w Norwegii no i jeszcze black pudding też niezgorszy, ale tam 5 litrów miejscowego Iron Johna o mocy prawie 80 kosztowało 5 USD
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 27.11.2012 o 19:08 |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
Cytat:
) - ale dokładnie na rogu, jest całodobowa, a przynajmniej zawsze jak wracam z rynku czy pasażu Niepolda - jest czynne, knajpeczka z pożywieniem typu fast. Dają tam bułę, albo naleśnika, albo co tam za opakowanie sobie nie zażyczysz z samym mięchem! Oczywiście trzeba wcześniej się upomnieć, że bez warzyw, ale wtedy mięcha masz do pełna. Sosy też dobre. Po prawdzie nigdy tam na trzeźwo nie byłem, ale były takie miejsca w których pomimo upojenia bułka z gierosem czy innem, przez gardło mi przejść nie chciała! Reasumując polecam ![]() A już w zupełności i w każdym stanie polecam naszą polską, wyśmienitą galaretkę i/lub tatar podawany w jednym (moim ulubionym ) z tych całodobowych barów z zeszłej epoki.
|
|
|
|
#27 |
|
kto hamuje nie wygrywa
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Ostromecko
Motocykl: RD07
Przebieg: 100+
Online: 1 miesiąc 11 godz 35 min 7 s
|
Ostatni patent na gastro
polecam
|
|
|
#28 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Poznań, Bieszczady, Oslo
Motocykl: RD07a
Online: 5 dni 13 godz 46 min 50 s
|
Niewątpliwie Wrocław ma swoje atuty( kulinarne również) ale mnie chodzi o żarcie jakie można degustować w troszkę bardziej egzotycznych miejscach niż Polskie miasta
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
majsterkowicz amator
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Galway/Wyrzysk
Motocykl: XR650r & XRV750
Przebieg: ~50kkm+
Online: 3 miesiące 4 tygodni 21 godz 41 min 42 s
|
Chłopaki się rozpisały o Kebabach - a ja napiszę - zareklamuję wręcz fajną stronę na "Fejsbuku"
Facet tam pokazuje fajne przepisy które łatwo przygotować w "plenerze" Cytat:
|
|
|
|
#30 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2012
Miasto: Zamość
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 5 godz 34 min 7 s
|
|