|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Strzelce Opolskie
Motocykl: CBR 1100 XX
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 19 godz 31 min 12 s
|
![]()
To moja rada pogadaj z Rambo...Po zakończonej rozmowie pojawi sie numer konta ;-)
Ale dramatu nie ma ;-) Mi by to wieki zajeło a on pyk pyk i już gęba uchachana. Z tego com czytałem i widziałem to on chyba nawigacja ma na drugie imię. Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Z tego co wiem to on działalność gospodarczą prowadzi taką właśnie ...
![]() |
![]() |
#3 | |
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 57 min 31 s
|
![]()
Ale ponieważ wytyczenie i wyliczenie trasy, przesuwanie ekranu jest jakieś 5-6x szybsze to i tak jesteś do przodu
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o prędkość to proponowałbym sprawdzić, czy karta w urządzeniu nie jest jakimś niskobudżetowym wynalazkiem - dobra karta może przyśpieszyć wyliczanie dłuższych tras. Spróbuj też innej mapy, żeby mieć porównanie (n.p. starszej topo). Być może masz teraz nawrzucanych i aktywnych sporo map (i tak będzie widać tylko pierwszą od góry) - strasznie by to spowalniało urządzenie (niestety w 60tce wszystkie mapy są zapisywane do jednego pliku i nie da się prosto "wyciepać" zbędnych, choć sama ich deaktywacja powinna być odczuwalna). Sam sprzęt jakby nie patrzeć technicznie jest sprzed (ponad już) dekady - przypomnijcie sobie jakie wtedy n.p. komórki były w porównaniu do obecnych. Fakt - długo trzymały na bateriach i były pancerne ![]() Wyliczanie dłuższych odcinków trasy może zająć kilka minut - szczególnie irytujące może to być podczas prowadzenia grupy, gdy się pobłądzi trochę ![]() Cierpliwości życzę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Garmin 62s vs. 78s | zimny | Hardware | 16 | 07.02.2012 20:40 |