![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 tygodni 23 godz 7 s
|
![]() Cytat:
jeszcze tak tylko.. z tego co zrozumialem to PiotrowiTMC pierscien wchodzi pod sruby. a u Ciebie jakby nie. myslisz, ze nie wypadnie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Miasto: Przemyśl
Motocykl: RD07a
Przebieg: średni
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 11 godz 44 s
|
![]()
Pierścień nie wypadnie bo śruby go ściskają, jak dokręcałem to ciężko przez ten pierścień przechodziły.Ja użyłem pierścienia ściskowego 25 mm może być też 26 mm ale wtedy tak jak i PiotraTMC śruby pewnie wejdą na pierścień.W sumie 26 też próbowałem, ale wydało mi się ze z 25 to lepsze rozwiązanie.To że śruba zabezpieczająca "weżneła" się kołnierzem lekko w pierścień nie pozwoli jej się odkręcić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 9 godz 24 min 19 s
|
![]()
Jako ze temat się ożył a ja jestem w trakcie, pomyślałem że pokażę "mój wałek"
![]() Dodam tylko że prawdziwy właściciel wałka to TA 650 `00r. Przebieg blisko 60000 km. W moim posiadaniu od lat 3 i nalotu 37000. Ogólnie nie ma lekko. Kierownik wagi raczej większej niż mniejszej. Tyrany w terenie. Na asfalcie zdarza się z pasażerką i 3 kuframi. Zakres obrotów czasami wykorzystywany niemal w pełni. ![]() Widząc niektóre zdjęcia, zastanawiam się czy niektóre wałki mają tylko o 100000 przekręcone liczniki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: Warszawa/Natolin
Motocykl: nie mam już AT
Przebieg: 99999
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 20 godz 53 min 17 s
|
![]()
Też mnie to zastanawia, u mnie lada moment przekręci się 100000, nie wiem czy to pierwsze czy któreś już, wałek mam w podobnym stanie jak Ty.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SPOT potrzebny... | Hanka | Przygotowania do wyjazdów | 0 | 13.09.2012 00:03 |