![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 2 min 7 s
|
![]()
Czy ktoś z Szanownych użyszkodników B2710 doświadczył na nim działania TrekBuddy ?
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
też się skusiłem na B2710
mam pytanie w związku z kopiowaniem kontaktów: mam starą kartę SIM (230 wpisów) i raczej brak możliwości jej wymiany (tel.służbowy) z racji tego że kontaktów mam o wiele więcej zapisywałem je do tej pory w telefonie. przy każdej wymianie telefonu ( dotychczas były to modele Sony Ericsson ) kopiowałem kontakty hurtem poprzez bluetooth - sruuuuuu i po minucie były w nowym telefonie. Przy Solidzie problem - mimo 2000 miejsc kopiuje mi pierwsze 200 i na tym koniec. Po powtórzeniu operacji znowu dubluje te pierwsze dwieście kontaktów itd. itd. ktoś miał coś podobnego ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: za mało
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 1 dzień 15 godz 11 min 5 s
|
![]()
Spróbuj ustawić w Solidzie, żeby zapisywał kontakty na karcie pamięci. Może w tym jest haczyk...
![]() |
#5 | ||
![]() |
![]() Cytat:
Cytat:
w opcjach wybrałem zapisuj w pamięci tel. (nie na karcie sim) Ostatnio edytowane przez majki : 28.02.2013 o 11:32 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 22 godz 47 min 16 s
|
![]() Cytat:
Może w gdzieś w opcjach masz możliwość zdefiniowania zapisu karta sim/telefon? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |