|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 18 godz 47 min 30 s
|
Zlozylem dzisiaj do kupy cala przednia czesc-owiewka,swiatla,stelaz aluminiowy,mocowanie z nierdzewki i kable.Po zwazeniu wyszlo rowne 6,3 kg
.Duzo,myslalem,ze bedzie to lzejsze.W marcu najpierw robie przeglad,a potem wszystko montuje i jade zalatwiac dopuszczenie do ruchu.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Od dzisiaj Projekt Challenge jest projektem legalnym i dopuszczonym do ruchu drogowego
.Musialem jechac do Bawarii do siedziby Touratech Mitte,gdyz to wlasnie tam mozna bylo to zalatwic bez problemu.-5 stopni rano i bezchmurne niebo,zachecilo mnie do tej wyprawy.To co w Polsce nie mialoby zapewne znaczenia,w Niemczech jest sprawa zycia i smierci.W papiery wpisane-dopuszczone musialo zostac:podwyzszenie kierownicy akcesoryjny pedal hamulca tylniego akcesoryjny zbiornik paliwa obudowa rally z oswietleniem ksenonowym Oczywiscie nic za darmo,kazdy wpis jest liczony osobno.Za to teraz moge legalnie poruszac sie po drogach...ufff.Germance z forum g650x bardzo mi pomogli,inaczej bylby klopot.Kolo 15 marca dojdzie do mnie ostatnia przesylka z kilkomy rzeczami,wtwdy beda mogl cos pokazac
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Frankfurt/M
Motocykl: Elefant 944ie
Przebieg: 54420
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 tygodni 2 dni 12 godz 4 min 21 s
|
Z jednej strony można pomyśleć, że git, porządek musi być! Z drugiej strony od tego niemieckiego "porządku" czasem rzygać się chce.
|
|
|
|
#4 |
|
Czasami wydaje mi sie,ze jestem bardziej niemiecki niz Niemcy
.W sumie to dobrze,ze jest porzadek.Fakt ze ten porzadek kosztuje,ale za to nie ma rzezby i fuszery.Trzeba poprostu wiecej popracowac
|
|
|
|