|
|
|||||||
| Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 | |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: LC4 ADV Puzle Edition ale nie wiele brakuje ;P
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 6 godz 7 min 54 s
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Warszawa
Przebieg: ~
Online: 2 tygodni 5 dni 1 godz 37 min 39 s
|
Cytat:
![]() Jak napisał Elwood jeśli chodzi o lasy, to rzeczywiście mamy się czym pochwalić. Własnie to 'magiczne hasło gospodarka leśna' wynikające całkiem rozsądnej Ustawy o Lasach sprawiło, że wartość lasów w każdym aspekcie nieustannie rośnie - i to jest zaje...te A dzięki temu, że są państwowe to możemy z nich "swobodnie" korzystać (tzn. nikt nam ich nie grodzi i nie stawia bramek). Szanujmy to ![]() Jeśli szukasz lasów naturalnych, niemal pierwotnych, to jedyne miejsce w tej części Europy to Puszcza Białowieska enjoyNie zmienia to faktu, że lasy sie użytkuje, musza na siebie zarabiać, więc jak przychodzi czas wyrębu to trzeba to drewno jakoś wywieźć z lasu i tu pojawia się zrywka. Nie wiem jak to sobie inaczej wyobrażasz, ale chętnie się dowiem ..a Ci niedobrzy myśliwi to temat rzeka na osobny wątek Jesli chcesz obciążać współczesnych za to co się wydarzyło w XVIII i XIX w. czy nawet w I RP to ok, tylko nie wiem co to ma wspólnego z hipokryzją ![]() Faktem jest, że współcześni myśliwi (nie kłusownicy) są niezbędnym elementem gospodarki leśnej, ale nie widziałem by z tego powodu stawiać im pomniki za bohatestwo ![]() Sorry za ironię
Ostatnio edytowane przez Agent : 09.06.2011 o 20:16 |
|
|
|
|
![]() |
|
|