|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  06.12.2010, 20:58 | #1 | 
|  Zarejestrowany: Sep 2010 Miasto: Świdwin 
				 Motocykl: XTZ 750 ,RD07a Przebieg: 33000   Online: 6 dni 21 godz 54 min 48 s |   

tez bym byl zainteresowany tylko nie wiem ja sie nazywaja te barwy mojej afruni... chyba chodzi o te TESCO
		 | 
|   |   | 
|  06.12.2010, 21:17 | #2 | |
| kto hamuje nie wygrywa  Zarejestrowany: Jul 2010 Miasto: Ostromecko 
				 Motocykl: RD07 Przebieg: 100+   Online: 1 miesiąc 11 godz 35 min 7 s |   Cytat: 
 http://www.bagsterworld.de/online/sh...20d876e0a25eed (bez rabatu) Ps. i jak wspominałem wcześniej, dopiero jak będę miał konkretne zamówienia i będzie ich ponad 10 to mogą udzielić rabatu. oczywiście będę się starał o jak największy rabat. jeśli chodzi o całą realizację zlecenia to myślę że styczeń. z tego względu że założę kasę za pokrowce a to trochę obciąży budżet na święta, to właśnie podejmę się tego w styczniu. myślę że i szeroko pojętemu ogółowi też to będzie pasowało. Ps2. i wspominać chyba nie muszę że jeśli podejmie się ktoś zamówienia a kasę wyłożę to nie za bardzo można sobie ot tak zrezygnować  . kulturka  na wszystkie pytania chętnie odpowiem. pozdr Ps3. proszę czytać temat od początku, nie ma tego wiele. 
				__________________ 85% szans na przeżycie mają pacjenci trafiający na "stół" w ciągu godziny od urazu Ostatnio edytowane przez AmberBamber : 06.12.2010 o 21:28 | |
|   |   | 
|  06.12.2010, 21:30 | #3 | |
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 24 min 36 s |   Cytat: 
  Chcesz zakładać kasę  Cena będzie wstępnie znana. Powinniśmy przelać kasę z góry (w styczniu), a ewentualne niedopłaty / nadpłaty się skoryguje. Powinno się udać - to tylko 10 osób   
				__________________   | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Zamówienie zbiorcze na buty BMW GS2 | afrykanin | Archiwum | 50 | 15.11.2012 11:11 |