|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  26.06.2008, 16:59 | #11 | 
| Administrator  Zarejestrowany: Oct 2007 Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił 
				 Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie Przebieg: ojojoj   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 2 godz 20 min 4 s |   

bierz bierz, 49 zeta na rok to nie majątek a zawsze to lepsze niz branie laptopa do wychodka czy tez gdzies indziej  Powiem tak, jak stary wyjadacz poligraficzny. Miesięcznik ten wydany jest w pełnym wypasie i moim skromnym zdaniem aż za bardzo. brakuje tylko do luksusu lakieru wybiorczego i rozkładówek  Miło się czyta, jak dostaje to czuć jeszcze drukarnię - milutko. A za cene w prenumeracie to powiem ci, ze nawet jakby kosztowała więcej to warto. 
				__________________ Ramires ...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam... | 
|   |   | 
|  26.06.2008, 17:00 | #12 | |
| Administrator  Zarejestrowany: Oct 2007 Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił 
				 Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie Przebieg: ojojoj   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 2 godz 20 min 4 s |   Cytat: 
  Chomik - Afryka Sambor i s-ka - Chiny Ktoś tam teraz za pare dni Krym - Mijamoto jak się nie mylę. Jakaś Ukraina razy kilka. 7Greg jest w trasie. Wiem o paru jeszcze innych wyprawach  Może pomyślcie raczej o edycji forumowej  albo o 13 numerze dla AT/TA 
				__________________ Ramires ...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam... | |
|   |   | 
|  27.06.2008, 16:20 | #13 | 
| Zarejestrowany: Jun 2008 Miasto: Warszawa / Gdańsk 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 0 |   

he he, licze własnie na zalanie nas relacjami z podrozy  ale nie wiem do konca dalej co z ta naklejka?   | 
|   |   | 
|  27.06.2008, 16:34 | #14 | 
				 Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie Przebieg: ojojoj   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 2 godz 20 min 4 s |   

a tam naklejki jakies   Zrobcie ładną PL (lub ADV) z adresem naszego forum i motovoyagera i będzie git.  Jutro liczyć i tak będę koszta naklejki na wahacz więc możecie o tym pomyśleć. W razie czego wymiary prześlę Ci na maila abyście wiedzieli co i jak 
				__________________ Ramires ...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam... | 
|   |   | 
|  29.06.2008, 19:58 | #15 | 
|  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: Szczecin 
				 Motocykl: RD07a   Online: 20 godz 54 min 14 s |   

Olga, do tej pory nie miałem dobrych doświadczeń jeśli chodzi o relacje z polskimi redakcjami gazet motocyklowych, ale jeśli jesteście nowi na rynku, to zamiast szukać odpowiednika w jezyku ang., pozwoliłbym odezwać się po powrocie z Jordanii do której się przygotowuję   . 
				__________________ Pozdrawiam, Michał | 
|   |   | 
|  30.06.2008, 11:01 | #16 | 

super, ciesze sie  naprawde zapraszamy do wspolpracy ramires: czekam wiec na mejl jakby co. michasso: zrob piekne fotki   | 
|   |   | 
|  30.06.2008, 17:46 | #17 | 
|  Zarejestrowany: May 2008 Miasto: Szczecin 
				 Motocykl: RD07a   Online: 20 godz 54 min 14 s |   

O fotki się nie martw   Biorę dwa obiektywy, filtry itp, dlatego mam nadzieję że będzie co oglądać  Acha i daj mi znać jaka rozdzielczość jest wymagana by zrobić coś konkretnego na pierwszą stronę, bo zastanawiam się czy nie wziąć analoga. Na razie i tak wiem, że wszystko z cyfry będzie w RAW'ach ale moja stara dobra D70 więcej niż 6MB nie wyda (tj jest 3008x2000). Przy braku kompresji można w sumie interpolować ale to nie jest to co się robi w dobrych pismach   
				__________________ Pozdrawiam, Michał Ostatnio edytowane przez Michasso : 30.06.2008 o 21:35 | 
|   |   | 
|  01.07.2008, 12:19 | #18 | 

jesli podałbys mi swoj mejl, to moglabym wyslac Ci w załaczniku specyfikację zdjec i miałbys jasnośc  albo po prostu skontaktuj się ze mna piszac na olga.czerwonik@motovoyager.pl pozdrawiam   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Naklejka AfricaTwin w pdf??? | zioomu | Wszystko dla Afryki | 8 | 19.11.2013 14:27 | 
| naklejka forum | grzegorz77 | Wszystko dla Afrykańczyka | 2 | 13.01.2013 18:03 |