|   | 
 | |||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  11.06.2008, 13:37 | #1 | 
| Administrator  Zarejestrowany: Oct 2007 Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił 
				 Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie Przebieg: ojojoj   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 2 godz 44 min 0 |   

pytaj data7 o dane dokladne tez jesli chodzi o małe GSy, ma teraz nieźle wyposażonego Dakarka i zrobił nim też pare kilkometrów. Ceny części nie zabijają a czasem zakoczyć potrafią, w miare dobry rynek części używanych. Silnik to Rotax więc poza paroma zmianami w osprzęcie podejdą nawet elementy z Aprilli i paru innych 
				__________________ Ramires ...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam... | 
|   |   | 
|  11.06.2008, 13:54 | #2 | 
| Jaki świeży jaki świeży ??  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s |   

Dzięki Franz    Ramires, napiszę do data7 żeby dorzucił swoje parę groszy. A może Ty coś dorzucisz bo chyba zastanawiałeś się nad GS-em i zapewne jakąś wiedzę masz ?   | 
|   |   | 
|  11.06.2008, 14:06 | #3 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: SH 150, Dominator 250   Online: 1 tydzień 3 dni 22 godz 52 min 45 s |   

Dzięki chłopaki   jesteście wielcy w swym wsparciu  ta BM-ka bardzo mi się podoba... chyba jednak zostałam ukierunkowana he he he a miałam tyle wątpliwości  Czekam na więcej wieści jeśli macie... a co  :-)) pozdro Maćka | 
|   |   |