|
|
#21 |
![]() |
ja tez nie wiem i sie pewno nie dowiem, ale usterka ustapila. po wbiciu jedynki z wcisnietym sprzeglem kolo stoi w miejscu. jak motocykl do mnie trafil to nie dalo sie go zatrzymac a motocykl 'ciagnal' do przodu. ktos po cos wymyslil 3 rozne tarcze i ktos po cos poprosil, zeby ostatnia obrocic o ząbek. jaki to ma sens? pojecia nie mam i nie potrafie tego wyjasnic + do niczego mi to nie potrzebne. robie to co napisali w instrukcji serwisowej. jak na magistrali bedzie cisnienie OK to jutro sie zegnamy.
Ostatnio edytowane przez szynszyll : 26.06.2026 o 19:05 |
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
i hyc! 'hitlerka' do huty
dzieki za wszystkie rady - szczegolnie o tej dyszy pojecia nie mialem
|
|
|
|
#23 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2014
Miasto: Lublin
Motocykl: LC8-950ADV,EXC 450, ROAD KING EVO
Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 13 godz 20 min 51 s
|
Brawo. Liczyłem na taki finał !!?
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
motocykl przejechal od wczoraj kilkadziesiat kilometrow i misio melduje, ze niepokojace objawy ustapily. mowil, ze ma wrazenie, ze sprzeglo zapina wyzej ale o zadnym slizganiu czy dziwnych akcjach nie ma mowy. na moj rozum: 80% zatkana dysza, 20% ulozenie tarcz.
|
|
|
|
#25 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Żywiec, kiedyś piwna stolica kraju.
Motocykl: CRF1000
Online: 2 tygodni 22 godz 47 s
|
Jurek, jesteś szpec nad szpece, wybieram się do Ciebie na wymianę łańcucha rozrządu i regulację zaworów ale mam kichę z czasem
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
wystarczy robić to co jest napisane w instrukcji dobrymi narzedziami. to nie jest neurochirurgia pourazowa. po prostu ludzie nie czytaja instrukcji i dlubia kluczami po dziadku. wyczyscic dysze, poukladac sprzeglo. poziom pieciolatka co dostal klocki Lego. niestety nie do ogarniecia dla niektorych. procedury. i tyle wystarczy. a do chlewiko-serwisu zapraszam oczywiscie jak znajdziesz czas.
teraz czekam na ta slicznotke - tez pewno rozrzad do zrobienia bo nie sadze, zeby w Szwajcarii ktos sie fatygowal. za duze koszty vs wartosc motocykla.
|
|
|
|
#27 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Żywiec, kiedyś piwna stolica kraju.
Motocykl: CRF1000
Online: 2 tygodni 22 godz 47 s
|
Chlewiko-serwis kwi, kwi.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Miasto: Mazowieckie.
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
Online: 10 godz 34 min 8 s
|
Akurat niektóre stare klucze czyli taka np. kuźnia to są niemal niezniszczalne.
|
|
|
|