![]() |
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
![]() |
![]()
jakoś koślawo napisałem z tym betonem - można różne kąty ataku na tę kwestię mieć ale z Twoim zdaniem się zgadzam. M
![]() |
#32 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2016
Miasto: TKI
Motocykl: TA 700
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 20 godz 6 min 36 s
|
![]()
Też czytam i oglądam i podoba mnie się.
A tak bajdełej, zaglądaliście ostatnio do wątku " oddam potrzebującemu" ? Jeśli nie, to zaglądnijcie, bo tam Bołdun fanty do maluszka rozdaje. ![]() https://www.africatwin.com.pl/showpo...postcount=1435 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Warszawa
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 23 godz 34 min 39 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Motocykl: Tenere 700
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 59 min 15 s
|
![]() Cytat:
Potem należy dane zdjęcie otworzyć za pomocą IrfanViev i obrócić raz w prawo i raz w lewo a następnie zapisać. Zdjęcie (na naszym komputerze) wyświetla się poprawnie zarówno przed jak i po tej operacji, natomiast po ponownym wstawieniu do posta na FAT, wreszcie będzie wyświetlać się jak powinno. Nie wiem dlaczego tak jest, ale u mnie działa ![]() P.S. Ta sama operacja (tzn. obrócenie zdjęcia) wykonana w przeglądarce zdjęć windows nie przynosi oczekiwanych rezultatów. A tymczasem czekam na ciąg dalszy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Motocykl: Yamaha Radian&WR250F
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 23 godz 34 min 39 s
|
![]()
A widzisz. Na to, żeby obracać w innym programie to nie wpadłam. Bo całą resztę to dokładnie tak próbowałam. Spróbuję Irfana przy następnym odcinku!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
On the road again, czyli Jagna & Raf znów na trasie [USA 2025] | jagna | Trochę dalej | 62 | 31.08.2025 08:32 |
Motocyklowy antywirus.. czyli Tunisia Corona Trip | FELIX | Trochę dalej | 65 | 26.05.2023 17:26 |