|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Gliwice
Motocykl: RD 07a i orange, ale biały-250 EGS
Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 47 min 52 s
|
Rambo, dzięki za linki
. Ponieważ już pisaliście o żarówkach GT Philipsa, to se szukałem tychże. Plan jest taki, żeby wsadzić w jedną lampę ksenony kumpla, w drugą właśnie tego GT i zobaczyć, co za interesujący efekt uzyskamy. I jeszcze se wymyśliłem, że zrobię zdjęcia z przodu, z odległości jakichś 30 metrów coby sprawdzić, jak to będzie na tych samych ustawieniach lamp, z oślepianiem. Wyniki opublikuję, bez kopyrajta, na forum .Nie ukrywam, że cena 400paręnaście zł za zestaw dobrych (i tu należy dać "?") zenonów do mojej niuni jest dla mnie hmmm...WYSOKA. Ale, jeśli ma to mi, czteroocznemu, pomóc w trafieniu w drogę, to jestem skłonny wydać tą kasę. Pozdro i jasności na drodze...
|
|
|
|
|
|