Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wczoraj, 14:02   #1424
Brzeszczot

Brzeszczot's Avatar

Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
Brzeszczot jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 4 tygodni 4 godz 4 min 25 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał chomik Zobacz post
Takie czasy się dawno skończyły. Nikt przy zdrowych zmysłach tak nie robi, bo inaczej w końcu zamyka firmę. Prowadzenie firmy nie polega na wygryzaniu ale oferowaniu dobrej jakości usługi w dobrych i uczciwych pieniądzach, to znaczy tak, aby wszyscy byli zadowoleni.

Nikt, myślę, nikogo nie zmusza do emigracji. To wybór, jak każdy, a dziś nie ma potrzeby emigracji, gdy coś potrafisz naprawdę robić. Praca jest doceniana a dobry pracownik jeszcze bardziej.

A tak a propos, to ilu zatrudniasz pracowników i ile lat prowadziłeś firmę, że taki jesteś pewien tych krótkowzrocznych działań? Odpowiem Ci 0, bo nigdy byś tak nie napisał. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Widzę że mnie rozgryzłeś 🤔🤔🥺🥺 jestem byłym czterdziestoośmio letnim operatorem ale już nie w zawodzie 🥹 , emerytowanym i nie koparki ani wózka widłowego , nawet nie maszyn CNC byłem zatrudniony w takiej małej firmie JW 4101 mówi ci to coś ? Tak jestem przedsiębiorcą i zatrudniam ludzi , jest nawet dwóch chłopaków z Ukrainy i wiesz co ? Pracują u mnie bardzo długo ale to trochę tacy naziole 😉 prosił bym admina o przeniesienie naszych wysrywow do działu niepotrzebne, aby już nie zaśmiecać wątku

Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
Brzeszczot jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem