View Full Version : Lampy rally do rd07
Jak w temacie, wie ktoś gdzie można nabyć mniejsze lampy do Afri pod owiewki Rally?? Może ktoś już próbował tego wynalazku? http://moto.allegro.pl/item1180144916_owiewka_czolowa_rally_honda_africa_ twin_rd_07.html
Ciekawy jestem efektu.
nie żebym torpedował ale wygląda mi to raczej na jakiś normalny laminat szklany. ciekaw jestem efektu po efektownej glebie bo klejenie całości jakoś słabo widzę.
ale może mnie ktoś wyprowadzi w sposób rejli z błędó.
pozdrawiam
matjas
Po prostu chciałem w jakiś sposób odświeżyć wygląd motocykla po czwartkowej glebce :d. Jakieś pomysły?
Blob z forum ma owiewkę rally. Napisz do niego, to Ci podpowie co i jak. Jeszcze ktoś na szuter party II miał taką przerobioną, ale nie pamiętam dokładnie.
Blob z forum ma owiewkę rally. Napisz do niego, to Ci podpowie co i jak. Jeszcze ktoś na szuter party II miał taką przerobioną, ale nie pamiętam dokładnie.
Puntek, pod orginalne lampy i stelaż, do RD04.
nie żebym torpedował ale wygląda mi to raczej na jakiś normalny laminat szklany. - dzieki temy kosztuje 690 pln, a nie 6900 pln
ciekaw jestem efektu po efektownej glebie bo klejenie całości jakoś słabo widzę... vbrev pozorom trzeba sie mocno postarac zeby polamac (chyba ze dzwon czlowy z tirem), a laminat naprawia sie dosc latwo...
po lampy wal do ramireza na ten przyklad, ale jesli zakladasz, czeka cie jeszcze stelaz lamp i owiewki i wymyslenie jak zamocowac zegary...
w razie pytan co i jak wal na priV
PS - ze sprzedajcym nie mam zadnych relacji, koligacji czy innych znajomosci
Z tego co się rozgadałem z producentem tegoż cuda to pasuje wszystko pod oryginalne stelaże i tylko lampy trzeba zmienić na mniejsze. Zegary ponoć też maja zostać na swoim miejscu, dlatego też jestem ciekawy jak to wszystko razem wygląda.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.