View Full Version : Norwegia 2017
Gratuluję wyprawy, dużo nie brakowało i byłby wynik pięciocyfrowy.
Czekam z niecierpliwością na obszerniejszą relację :)
Z pisaniem relacji to będzie problem że względu na brak zdolności ale parę zdjęć wkleję po woodstocku, gdy będę miał czas.
...ech, jak tam pięknie! Kiedy zachwycałem się tym widokiem w realu, parę lat wstecz, dokładnie z tego miejsca, zauważyłem cienką nitkę trasy, po lewo, pnącą się stromo do góry, i plan trasy się zmienił..., miłe wspomnienia...
...ech, jak tam pięknie! Kiedy zachwycałem się tym widokiem w realu, parę lat wstecz, dokładnie z tego miejsca, zauważyłem cienką nitkę trasy, po lewo, pnącą się stromo do góry, i plan trasy się zmienił..., miłe wspomnienia...
Ja tam właśnie robiłem namiot. W sumie to byłem 2 razy w tym miejscu, pierwszym razem była słaba pogoda i koło południa więc do noclegu daleko. Właśnie wtedy narodziła się myśl by spędzić tam noc, myśl ewoluował i stała się marzeniem, a że marzenia trzeba spełniać w drodze powrotnej robiłem namiot dokładnie w tym miejscu spędzając noc w doborowym towarzystwie :) Z takimi widokami. Było co prawda rzesko ale zajebiscie :D
HarryLey4x4
18.07.2017, 22:26
Tak. 😂
Zima też tu jest całkiem ładnie
78265
78266
Dubel gdzie można kupić ten atlas co kupiłeś na wyprawę w 2017 ?
Dobry ten atlas, warto kupić? :)
Dubel gdzie można kupić ten atlas co kupiłeś na wyprawę w 2017 ?
Dobry ten atlas, warto kupić? :)
Bardzo dobry, można kupić w Norwegi na pewno ale gdzie jeszcze to nie wiem
Np. Tu https://www.adlibris.com/no/bok/stort-bilatlas-norge-9788202618384?gclid=CjwKCAiA57D_BRAZEiwAZcfCxXvOH7 WW6Erj33e1_Mg_YCMqjvGDdr3XUTff45bFF2N5AwHw2kR9dBoC goEQAvD_BwE
A co sądzisz o tym atlasie, skala 1;250 000 ?Warto ?
https://mapy.net.pl/atlas-samochodowy-skandynawii-freytag-berndt/159
Czy może swój chcesz sprzedać ?
Ten który ja podesłałem jest bardzo dokładny ma zaznaczone punkty widokowe, dokładne odległości itd. Nie spotkałem się z lepszym atlasem na papierze
Najpierw sugeruję 'polecieć' do Powitani, zanim Admini Cię do niej zaproszą :p
Ewidentny spam
Zgadza się :Thumbs_Up:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.