View Full Version : [szukam] prze³om czerwca/lipca tygodniowy wyjazd enduro gdziekolwiek
Witam,
Pojawia mi siê mo¿liwo¶æ wziêcia tygodniowego urlopu na prze³omie czerwca/lipca i chêtnie co¶ bym z tym fantem zrobi³:D.
Chodzi za mn± Albania, ale czasu ma³o.
Mo¿e kto¶ siê wybiera na Ukrainê lub do Rumunii poje¼dziæ po górkach/po³oninach.
Wschodnia ¶ciana Polski szutrami te¿ jest OK, polskie góry najpiêkniejsze i te¿ wchodz± w grê.
Po prostu szukam towarzystwa do nawiniêcia kilku(set) kilometrów w ³adnych okoliczno¶ciach przyrody z dala od asfaltu w zasadzie jest mi obojêtne gdzie to bêdzie.
Mo¿e kto¶ mnie przygarnie?
Pzdr
Micha³
A czym chcesz jechaæ? Afr±?
Lepi co¶ planuje: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13446, ale to na pomarañczowym pewnie. ;)
A czym chcesz jechaæ? Afr±?
Lepi co¶ planuje: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13446, ale to na pomarañczowym pewnie. ;)
Widzia³em temat Lepiego, ale ja mogê wzi±æ urlop ostatni tydzieñ czerwca/pierwszy lipca.
Jechaæ chcê Xchallengem, bo siê z nim jako¶ bardzo polubi³em ostatnio:D.
Ano planowa³em, w czerwcu nie wysz³o. Jadê w lipcu.
Ano planowa³em, w czerwcu nie wysz³o. Jadê w lipcu.
A lipiec to pocz±tek czy jako¶ pó¼niej? No i Ukraina czy Rumunia?
Pzdr
Micha³
No ja z podlasia montuje wyjazd do RO jakis tydzien moze troche krocej termin nie jest sztywny. Wyjazd na lawecie jak wiecej ludzi to dwa auta i przyczepa. Szutry szutry szutry, jada ktm lc8 wrka xrka drka bardzo ciezkiego terenu raczej nie planujemy
No ja z podlasia montuje wyjazd do RO jakis tydzien moze troche krocej termin nie jest sztywny. Wyjazd na lawecie jak wiecej ludzi to dwa auta i przyczepa. Szutry szutry szutry, jada ktm lc8 wrka xrka drka bardzo ciezkiego terenu raczej nie planujemy
Przenosze siê w takim razie na priva
Micha³
Nie¶mia³o przypominam o sobie.
Mo¿e kto¶, co¶, gdzie¶ siê wybiera i dodatkowe towarzystwo nie przeszkadza...?
Pzdr
Micha³
Czasu zosta³o ma³o, bardziej celujê w pierwszy tydzieñ lipca.
Nikt siê nigdzie nie wybiera offowo? A¿ mi siê wierzyæ nie chce :)
ramoneza
19.06.2012, 22:46
termin mi nawet pasuje, poczatkiem lipca chcia³bym zrobiæ ca³± granicê wschodni± od po³udnia na pó³noc w jakie¶ piêæ dni,jad±c max blisko granicy tak aby sie nie naraziæ za bardzo pograniczniakom omijaæ miasta jad±c praktycznie bez asfaltu spanko raczej namiot chyba ¿e jakie¶ piêkne dziewcze cos zaproponuje,:drif: jak by cu¶ to wal na priv
termin mi nawet pasuje, poczatkiem lipca chcia³bym zrobiæ ca³± granicê wschodni± od po³udnia na pó³noc w jakie¶ piêæ dni,jad±c max blisko granicy tak aby sie nie naraziæ za bardzo pograniczniakom omijaæ miasta jad±c praktycznie bez asfaltu spanko raczej namiot chyba ¿e jakie¶ piêkne dziewcze cos zaproponuje,:drif: jak by cu¶ to wal na priv
sprawdz skrzynke priv. we wtorek do Ciebie pisalem ;)
ramoneza
22.06.2012, 09:01
witam raz jeszcze
nie wiem,ale mamy jakie¶ k³opoty ze skrzynkami mo¿e wróæmy na forum bo dwa razy pisa³em na priv w ka¿dym razie my¶lê o pierwszym tygodniu lipca
witam raz jeszcze
nie wiem,ale mamy jakie¶ k³opoty ze skrzynkami mo¿e wróæmy na forum bo dwa razy pisa³em na priv w ka¿dym razie my¶lê o pierwszym tygodniu lipca
odpisywalem za kazdym razem. Jestem chetny, dawno mi to chodzi po glowie.
mail do mnie to michaljaskola (@) gmail.com.
pusc mi maila, ustalimy co i jak :)
ramoneza
22.06.2012, 13:26
witam
to tak jak wcze¶niej wspomina³em termin jeszcze do ustalenia szczegó³y trasy równie¿,chocia¿ termin ju¿ nagli a mo¿e ty ma¿ ju¿ gotowy plan offa ¶ciany wschodniej
,matias sugerowa³ aby zrobiætraskê z GOOGLE EARTH ale to ju¿ za ma³o czasu.
Atak a,propos jakim moto siê wybierasz
ramoneza
22.06.2012, 20:43
sprawdz maila
skrzynka na poczcie u mnie równie pusta jak mój portfel:o jutro z samego rana ¶migam pod jelenia górê na RAJD BOBROWY,
troszke trzeba potrenowaæ przed wypraw±.:lc8:
wyslany na rama41. moze trafilem do spamu.
a tak w ogole to 601237szesc dwa szesc i bedzie bez watpliwosci. ;-)
ramoneza
22.06.2012, 22:38
spoko wrócê w niedziele to dryndnê
pozdrawiam
No i tak sie zlozylo, ze w koncu pojechalem sam.
Rambo podpowiedzial mi super sposob na offowe zwiedzanie Polski - dziala swietnie. Bog zaplac dobry czlowieku!
dzisiaj za daleko nie ujechalem bo wkleilem w malej niepozornie wygladajacej rzeczce w srodku niczego na 4 godziny wyciagania motocykla po kawalku.
Miliony komarow, gzow i meszek mialy uczte.
Jak tak sie zaczyna to co bedzie dalej? :)
Jak mnie w tej smierdzacej rzeczce zjadalo zywcem myslalem sobie "i tak lepiej niz w pracy" ;)
pzdr
Michal.
Nooo to widzê adwêczer pe³n± gêb± :) Udanego wyjazdu Michale!
Rowniez udanego wyjazdu zycze :Thumbs_Up:.Ale bym sie z toba przejechal :vis:
Siedze sobie w Kruszynianach w tatarskiej jurcie, ksiezyc swieci - wyglada na pelnie. Bociany klekoca przez sen. Tereny w okolicy sa nieprawdopodobne. Jutro smigam dalej na polnoc.
Sam sobie zazdroszcze :)
pzdr
Michal
I ja zazdroszczê, choæ by³em tam ledwo dwa miesi±ce temu. Ale ¿eby w pe³ni siê zrelaksowaæ, poczuæ spokój, czerpaæ rado¶æ i moc z tej wycieczki musisz zrobiæ jeszcze jedn± rzecz. Zapomnieæ o tym, ¿e jest internet;)
pozdr
Ile mozna bocianow sluchac... :)
Ile wlezie:) Mi³ej zabawy:)
co¶ tak czulem, ¿e jednak pojedziesz sam.
powodzenia tam i niezapomnianego wyjazdu Ci ¿yczê!
matjas
robertG7
02.07.2012, 23:39
Siedze sobie w Kruszynianach w tatarskiej jurcie, ksiezyc swieci...
Sam sobie zazdroszcze :)
pzdr
Michal
Jed¼ wzd³u¿ granicy.
Odwied¼ wie¶ Rudaki. Tu krótki film o tej miejscowo¶ci http://www.youtube.com/watch?v=ZXOp0dlUZUk&feature=youtube_gdata_player
W Krynkach http://www.krynka.pl/page.php?8 zjedz pyzy/kartacze 3,40zl za 2 szt. Miód w giembie!
W Puñsku, w firmowym sklepie piekarni spróbuj chleba... Warto wzi±æ na zapas :)
ramoneza
03.07.2012, 19:57
powodzenia w trasie Jaskó³a fajnie masz ja niestety PRACA PRACA I PRACA:mad:
Dzieki wszystkim za mile slowa. Ja juz dojechalem nad Hancze i jutro wracam do domu. Jak siade do kompa to machne mini fotorelacje z mojego spontanu, ktory okazal sie byc wyjatkowo mily.
Jakbym odcial sie od internetu to nie trafilbym do Rudakow i ominelaby mnie rozmowa z przemilym starszym panem, ktory z rozzewnieniem wspominal czasy komuny dokladnie jak na filmie :). No i pewnie nie trafibym na rondo w Krynkach. Musialbym pojechac do Paryza zeby takie zobaczyc :).
pzdr
Michal
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.