|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
Online: 2 godz 15 min 53 s
|
Przed chwilą otrzymałem tragiczną wiadomośc z Kazachstanu, że nasz Kolega, a mój i wielu z nas Przyjaciel- Robert Gałka, czyli Izi nie żyje. Zmarł w wyniku wypadku.
Nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć. To był przecież Izi!!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Out...
![]() |
Orzesz ... napisz coś więcej ...
. Niech Bóg ma go w swojej opiece ...Możemy pomóc jakoś rodzinie Pierwsza osoba, która oceniała moje moto...
|
|
|
#4 |
|
Masakra..........
|
|
|
|
#5 |
|
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: RD04 '92
Przebieg: 147 kkm
Galeria: Zdjęcia
Online: 1 tydzień 5 dni 9 godz 12 min 52 s
|
Jeszcze nie zdążyłem go poznać a już Go lubiłem za to co o nim tutaj przeczytałem. Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie...
PS. Oby to była jakaś pomyłka...
|
|
|
#6 |
![]() |
brak słów...... nie wierzę...... nie dociera to do mnie....
real nigaz never die Ostatnio edytowane przez zibiano : 26-07-2010 o 20:56 Powód: ... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Szok...
Dopisz coś w temacie bo kliknąłem z uśmiechem na ustach, zupełnie nie na miejscu. Ale taki był, dobrze się kojarzył.
|
|
|
#8 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
Online: 2 godz 15 min 53 s
|
O ile wiem, to zdarzyło się kilka godzin temu. Wyleciał ponoć z zakrętu. Nie są ważne szczegóły. Ważna jest strata wspaniałego człowieka.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Mizerna Kruszynka
![]() |
Nie za bardzo dociera to do mnie. Nie poznalem go osobiscie ale milo bylo ogladać jego t warz na fotach. I te wszystkie opowieści.
Co teraz? Powiedzcie co teraz?
Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() |
Kuźwa nie wierzę
|
|