|
|
#462 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Online: 2 dni 5 godz 17 min 55 s
|
Cytat:
wiec pisze podobno,bo biore poprawke rzeczywistosc. A co do daty- kolaga,co ja pisal mial dobre intencje,upamietnic Iziego,ktorego dosc dobrze znal osobiscie .Pomylka, niestety rowniez wynikajacy z blednych informacji.
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos Ostatnio edytowane przez Mirmil : 30-08-2010 o 15:42 |
|
|
|
|
|
|
#463 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Motocykl: RD03
Online: 12 godz 38 min 5 s
|
Oj ludzie, ludzie
Tyle do gadania, a potem "podobno" "słyszałem" itd - legendy plotki Kask nie był tam położony bo go nie zostawiłem Jak znam życie (mówię nie mając nikogo na myśli) że z czasem to najwięcej do gadania bedą mieć ci co nie byli tam - i do opowiadania Ostatnio edytowane przez kajman : 30-08-2010 o 23:37 |
|
|
|
|
|
#464 |
|
Przygoda jest tuż za rogiem
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Warszawa Gocław
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 8 godz 51 min 22 s
|
Po długiej nieobecności dopiero dziś dowiedziałem się o tym strasznym wypadku. Łączę się w bólu z Wami wszystkimi, z rodziną Iziego, Olą, Samborem, którzy swą dalszą podróż musieli i muszą kontynuować już bez Niego.
|
|
|
|
|
|
#465 |
|
Motocykl: RD03
Online: 8 godz 37 min 19 s
|
To miedzy innymi Jego osoba przyczyniła się do tego, że wylazłem z puszki postanawiając inaczej żyć, tak, żyć. Przez pryzmat Iziego osobowości zupełnie inaczej spojrzałem na siebie i świat, a tu taka tragedia:/ Jedyne co przychodzi przedzierając się przez wodospad goryczy i łez to: za to co nam zrobiłeś, przy najbliższej okazji, masz w ryj! Szerokości Wielki człowieku...
|
|
|
|
|
|
#466 |
![]() |
Wyglada ze miejsce śmierci Iziego staje sie hm... punktem obowiazkowym na trasie.
Dostalem wlasnie maila od Andrzeja Śmiałka, który jutro chyba wjeżdża do Chin: "Zostawilem kartke w miejscu gdzie zginal Izi. Rowerzysci (Robert z Ania) zostawili szprychy. Spotkalem ich w Langarze, potem jeszcze w kargush i w Bulunkul."
|
|
|
#468 |
![]() |
Alex w imieniu FAT Deutschland przyslal mi informacje, której adresatem jest rodzina Iziego, ale myslę że nie będzie miał nic przeciwko temu jeśli zamieszczę je również tutaj:
Liebe Freunde in Polen, mit grosser Bestürzung hatten wir den Tod von Robert zur Kenntnis nehmen müssen. Als Zeichen der Solidarität und zur Linderung der Folgen für seine Hinterbliebenen, überweisen wir, die trauernden Freunde der Africa Twin Deutschland, den Erlös unserer "Spendenaktion für Robert" in Höhe von 1500.- EUR auf das polnische Spendenkonto. Im Namen der Freunde der Africa Twin Deutschland Alexander Schäfer 1. Vorsitzender Natomiast Kenyon, również z niemieckiego forum przygotował poster dedykowany Iziemu.
Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies. Ostatnio edytowane przez sambor1965 : 06-09-2010 o 13:34 |
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Hubert
![]() |
Cytat:
z ogromnym przerażeniem musieliśmy przyjąć do wiadomości śmierć Roberta. Jako znak solidarnosci i dla przyniesienia ulgi, tym ktorych pozostawił, przekazujemy my - zasmuceni Przyjaciele Africa Twin Deutschland - wynik naszej "Akcji zbiórkowej dla Roberta" w wysokości 1.500,- EUR na polskie konto zbiórkowe. w imieniu Przyjaciół Africa Twin Deutschland Alexander Schäfer |
|
|
|
|
|
|
#470 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 dni 11 min 51 s
|
Sambor, zapewne podziekowałeś od Siebie - możesz to także zrobić oficialnie od FATu?
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. cdn |
|
|
|