|
|
|||||||
| GPS Wszystko co związane z elektronicznymi pomocami nawigacyjnymi. Sprzęt, mapy, porady. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#141 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 tygodni 6 dni 14 min 35 s
|
tab active był chyba w 2 rozmiarach: 8 i 10". mam 8. faktycznie niemały, ale za ori szybą tenery się chowa. Testowałem też na starym galaxy note8 bo też wodoszczelny i na tablecie jest wygodniej. Myślę że jakieś 7" byłoby idealne. Dodatkowa zaleta, że działa z blututowym pilotem za 20pln i możesz rolką zmieniać zoom mapy np, albo przewijać roadbooka. Bardzo budżetowe rozwiązanie, ale działa. Spróbuję zaraz nagrać filmik jak to się trzyma
|
|
|
|
|
|
#142 |
![]() |
Dziękuję. To ja mam chyba tego dużego :/
|
|
|
#143 |
![]() |
Masakra coś się pisze wg przedstawicieli większości
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#144 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: P-ń
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 2 tygodni 6 dni 14 min 35 s
|
chwalipięta! na mojego żona też nie narzeka
China chwytek na szutrach nie wiem jak ogarnąć żeby yt tak nie kompresował jakości, wygląda jakby w 320p było kręcone. insta dość dobrze stabilizuje wideo, prędkości dochodziły do 110, piaski, dołki, koleiny, tablet bez problemu widoczny, drgania mniejsze niż na telefonie na kierownicy z quadlockiem z tłumikiem drgań. Całość wisi na belce z supportem 3dMoto. Dla mnie się podoba Ostatnio edytowane przez garbaty : 09.05.2026 o 22:07 Powód: dodałem linka |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|