|
|
|||||||
| Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
|
Gość
Online: 0
|
Wiem, że wkurwiam lewaków. Liczę na dalsze interakcje w moich wątkach. Gęba ci się nie będzie zamykała w przenoszeniu złotych myśli na klawiaturę.. Zapewniam.
Będziesz stałym łącznikiem. |
|
|
|
#12 |
![]() |
Wątpię. Już wyrobiłem sobie ostatecznie zdanie nt twojej pisaniny jak i światopoglądu oraz wyboru cwelów, które chciałbyś osiągnąć. Uschniesz samotnie przy akompaniamencie oklasków Melona.
Podobne podejście, mam nadzieję, zaprezentuję rozsądnie myślącą większość. Zdrowia. Będzie ci potrzebne.
|
|
|
#13 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Ja piszę dla siebie. Nie dla arbitra pseudo elegancji, którego tu samozwańczo próbujesz rolę grać.. Sam się podlewam. Twoje "zdrowia" zostaw do karmienia swego ego. Wygląda na to, że będziesz cierpiał i nabijał odsłony w moich wątkach. Wracając do tematu. Tak. Pisać do arbo. Pisać, bo zrobił sobie pauzę ale się ucieszy, że jest potrzebny. |
|
|
|
|
#14 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 40 min 15 s
|
Pisanie "samemu dla siebie" może być objawem megalomanii zaś wchodzenie w polemikę z osobnikiem wykazującym powyższe objawy może wskazywać na cechy osobowości suicydalnej - diagnoza amatora ale zawsze fascynowała mnie psychiatria.
Co do Irkucka to może Monah lub Robert Movistar coś wiedzą /obaj od lat mało "aktywni" ale czasem warto spróbować/. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gość
|
Pomogę.
Mam zdiagnozwane: enpede/borderline/dwubiegonowość. Megalomanie biorę w ciemno i może jeszcze mizoginię? |
|
|
|
#16 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Łódź
Motocykl: RD01
Online: 2 miesiące 5 dni 34 min 39 s
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 11 godz 44 min 44 s
|
Ale Paweł na pewno jest mocno w Irkucku poukładany i pewnie załatwi co trzeba.
PS Rzadko tu zaglądam, ale już przypomniałem sobie dlaczego.
|
|
|
#18 | |
![]() |
Cytat:
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|