![]() |
|
Samochód Forumowicza Wszystko o wsparciu auta - zwłaszcza jak nim wozisz moto na garbie. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#721 |
![]() |
![]()
Elegancko i wszystko za darmo.
![]()
![]() |
#722 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 11 godz 28 min 44 s
|
![]()
Czyli to taki prosument 2.0, ciekawy temat, korporacje niejako zamiast inwestować w magazyny energii (przepompownie itd) scedowały cześć swoich obowiązków na szaraczków za jakąś tam marchewkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Stary nick: Radarman
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Miasto: Whiteley, UK
Motocykl: 2017 CRF1000L DCT
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 12 godz 29 min 21 s
|
![]()
W weekend miałem taki 'ril lajf fakt czeker'
![]() Wybrałem się na targi Motorcycle Live zabierając dwóch kolegów - motocyklistów po drodze z Bedford. Do Birmingham (gdzie odbywały się targi) mam ok 290km (a jakieś 330km zajeżdżając do Bedford). Jeden z nich wiedząc, że mam EV (wiedział o poprzednim ID.3) nakłaniał mnie na jazdę dalej do celu jego BMW 520d GT ('bo Ci zasięgu zabraknie', 'stracimy czas na ładowanie', 'jest zimno to będzie problem' (było około 2*C) itp). Uparłem się, że jedziemy moim. W efekcie dojechaliśmy po autostradach do Birmingham z 24% bez ładowania (wyjechałem ze 100% z domu). Po targach zajechaliśmy na 16 superchargerów na MOP Rugby z 14% i zaprosiłem kumpli na kawę. Niestety musiałem ich poganiać bo jeszcze kawy nie skończyli a samochód 'wołał' o powrót bo już ma 80%. Z tym ładowaniem dojechaliśmy sprawnie do Bedford (a potem w niedziele do nas do domu z wynikiem 16%.) W sobotę wieczorem przy 2 butelkach whisky było co niemiara pytań o EV. Największym zaskoczeniem był jednak niedzielny poranek, bo kolega zdążył przez noc (a poszliśmy spać o 2 w nocy ![]() ![]() Przejechane 660km, koszt 3,53 funta...
![]() |
#724 |
Michał
![]() |
![]()
Cieszymy się Twoim szczęściem.
.... Ale pogodę i tak masz gorszą niż w PL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Stary nick: Radarman
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Miasto: Whiteley, UK
Motocykl: 2017 CRF1000L DCT
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 12 godz 29 min 21 s
|
![]()
Pogoda rzeczą zmienną jest
![]() A szczęście to co innego dla mnie niż posiadanie samochodu (niezależnie jaki miałby napęd) ![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
UAZ - wszystko na temat | RysiekO | 4x4 | 87 | 13.10.2020 00:16 |
Na XRV przez Słowację, Węgry, TET Serbia, TET BiH i przez Chorwację. | RonDell | Umawianie i propozycje wyjazdów | 39 | 18.10.2019 17:00 |
Wszystko dla afrykańczyka | stopa-uć | Wszystko dla Afrykańczyka | 5 | 09.04.2012 00:33 |
Wszystko o D.I.D. | Dubel | Rama, zawieszenia, napęd | 0 | 07.05.2010 21:53 |