03.12.2023, 15:41 | #31 |
Miasto: Opolskie
Motocykl: XR 600
Online: 2 tygodni 1 dzień 16 godz 3 min 40 s
|
No ale yamaszke do już trochę ponad dychę trzeba dać lekko i te ich korki do sprawdzania oleju w idealnych miejscach .jak koleś ma ramet chyba z papierem bo inaczej bez sensu robota to może jakiegoś Masza lub Bartona lub Rometa 400 uda się w cenie silnika do dr kupić całego lub najlepiej całą dr bez papiera albo nowy silnik z loncina Lob kayo 250.
03.12.2023, 15:47 | #32 |
Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
Online: 5 miesiące 3 dni 9 godz 1 min 35 s
|
mnie nic do glowy nie przychodzi. 2018 i normy spalania wyciely zupelnie 'cywilne' single. nawet maly DL czy Versys byly juz R2.
03.12.2023, 16:15 | #33 |
Zakonserwowany
|
Myślę że dziś nie traciłbym już czasu na rzeźbienie. Z perspektywy moich udanych i mniej projektów jest jedna niezaprzeczalna niewiadoma, kasa i czas, który trzeba na to przeznaczyć. Dziś wybrałabym małą CRF-ke, zmienił bym jej tylko zawieszenie jeśli miałbym nią jeździć w bardziej wymagającym terenie. W przeciwnym razie nie tykał bym niczego .Motorek świeży z dostępnością przez wiele lat części, przynajmniej, oczywiście ma swoje wady, ale który nie ma ?
Dlatego że jest w miarę bezawaryjna, mało pali, prosta w serwisie i kolega z Romy mówi ze serwisuje takie dwie, które mają powyżej stówki na liczniku, który to przebieg zrobiły bez większych przypadłości czy awarii.
03.12.2023, 21:00 | #34 |
Miasto: WR
Motocykl: RD04
Przebieg: 105tys
Online: 1 tydzień 1 dzień 17 godz 23 min 8 s
|
Fakt jest taki, że DR-kę mam już gdzieś od sierpnia, trochę pojeździłem, ale nie za wiele.
W porównaniu do RD04 to lekki rowerek, skubany wszędołaz. Dlatego też zapadła decyzja o zrobieniu z tego małej wyprawówki. Skala ingerencji chciałbym aby była jak najmniejsza ze względu na jego już, klasyczny charakter. Spawanie zmotki, która każdy super podzespół ma z innej parafii - nie wchodzi w grę, nie takie jest założenie. Tak naprawdę, to chciałbym mechanicznie przywrócić do stanu z początku lat 90, dorzucić powiększony bak, parę ulepszeń i starczy |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|