09.11.2022, 12:39 | #151 |
Miasto: Lublin
Online: 3 tygodni 1 dzień 10 godz 30 min 10 s
|
Jak do środy będzie jeszcze to będę w Krakowie i zobaczę
https://www.otomoto.pl/oferta/land-r...-ID6ERKwH.html https://www.otomoto.pl/oferta/land-r...-ID6F4peL.html https://www.otomoto.pl/oferta/toyota...-ID6F2rr2.html Co myślicie o tych z linka ? |
09.11.2022, 14:22 | #152 |
Jeśli ta LC ma rzeczywisty przebieg i nie jest zgnita to bym w to wchodził
Obawiałbym się elektroniki w landzie. |
|
09.11.2022, 20:53 | #153 |
Oba te disco wiszą już dość długo. Oba mają silniki tzw loterie. W internecie jest dość napisane o tej konstrukcji. Potrafi przejechać setki tysięcy... Ale nigdy nie wiesz jaki masz egzamplarz
LC wygląda spoko. Ze zdjęć niewiele widać. Jeśli przebieg choćby zbliżony do deklarowanego to można zbadać bardziej wnikliwie. Wersja dość prosta, więc nie powinno być problemów. Rocznik też z tych nieproblemowych. Sprawdź ramę koniecznie. Jeśli jest ok to można brać Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
15.11.2022, 15:59 | #154 |
2,7 w disco są wadliwe , znajomemu się taki zatarł chociaż dbał jak o dziecko i nigdy nie wiedział terenu.
15.11.2022, 21:17 | #155 | |
Cytat:
Ja bym szedł w LC ale zdrowe tylko, disco to sam wiesz że to kupa..
17.11.2022, 09:25 | #156 |
Disco II vs Jeep WJ crd
Noszę się z zamiarem sprzedaży mojego tostera. Ciężko się rozstać bo wygodny jest kurna ale chyba będę musiał dwa auta na jedno zmienić.
Jak będziesz w Wwie przypadkiem odzywaj się to karniesz się moją kupą. Sam ocenisz. Podstawa to robić to u człowieka, który ma pojęcie, nie u Mietka co wszystkie 4x4 robi bo „to w sumie to samo wszystko”. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
10.02.2023, 18:39 | #157 |
Miasto: Lublin
Online: 3 tygodni 1 dzień 10 godz 30 min 10 s
|
Jednak wbrew rozumowi kupiłem Disco3 i chyba już żałuje, a jak mi mechanik wyceni naprawę zawieszenia to chyba jeszcze bardziej będę żałował Auto fajne ale nazwa potoczna dyskoteka wzięła się chyba od tych wszystkich kontrolek na desce rozdzielczej i wyskakujących błędów. Najgorzej ja to się spierdoli gdzieś w Albanii.
Teraz szukam namiotu dachowego (niestety jede forumowicz mnie wystawił) Pewnie kupię nowy, ale jakby ktoś miał do sprzedania używkę w dobrym stanie to proszę o info |
10.02.2023, 20:12 | #158 |
Tak to już z człowiekiem jest - radzą, mówią a i tak robi swoje. Ja zrobiłem to samo co Ty. Też nie posłuchałem. Tak czy inaczej jeśli nie siądzie zapał i kasa się zgodzi to po wyjściu do stanu użytkowego auto jest super.
Jeżeli planujesz robić rozrząd po zakupie to KONIECZNIE sprawdź jaki rodzaj pompy oleju tam masz u siebie. Land Rover montował dwa rodzaje pomp w tych autach - dwa różne odlewy. Jeśli masz nowy, nie ma tematu. Jeśli stary to musowo zmień razem z rozrządem pompę. Niewykluczone, że to było powodem awarii o której pisał wcześniej Lucky Luke. Nie wiem, strzelam. Pozdro! Powodzenia! Będzie dobrze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk