|
Hobby Forumowicza Lubisz misie, kwiatki czy też inne dewiacje - to forum jest po to, abyś mógł się podzielić swoim hobby |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
17.09.2024, 18:06 | #2491 |
Zakonserwowany
|
Odwołałem rezerwacje.
17.09.2024, 18:12 | #2492 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 3 dni 4 godz 30 min 46 s
|
No to mam więcej czasu
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
17.09.2024, 18:58 | #2493 |
Zakonserwowany
|
https://www.lestradedellagardetta.it/en/home-page/# region do jazdy dryndą o mniejszym nasileniu turystycznym, widokowo klasa. Chciałem podzielić się miejscówką, którą zaproponował mi mieszkający w regionie kolega z forum mtb w it.
Proszę siadać, się nie wychylać, się nie opowiadać I łaskawie i po cichu i bez szumu i bez iskier Wypierdalać. Ostatnio edytowane przez Adagiio : 19.09.2024 o 10:54 |
27.09.2024, 17:49 | #2494 |
Zakonserwowany
|
Na zakończenie sezonu wysokogórskiego pojechałem do Parku Stelvio. Był to mój najlepszy sezon, nie że liczyłem, wyszło przy corocznym serwisie i odczycie danych z pamięci. I bateria nadal trzyma fason, 98 % .
01.10.2024, 17:35 | #2495 |
Stary nick: Kacior
|
Dołączę do Waszego tematu ale nie z elektrykiem. Póki nogi pozwolą to jeszcze je pomęczę.
Nie wiem czy tanio czy nie tanio ale była promocja to wziąłem rower ze zdjęć w rozmiarze L. Przymierzałem w innym sklepie i pasował jak ulał Przecena mojego rozmiaru była z 36 399zł na 21 999zł. Kupiłem, zapłaciłem i oczekuję. Nazajutrz ten sam model i rozmiar już kosztował 32 759,10zł. Tak więc raczej się opłacało Dzwoniłem czy nie jakiś wybryk jakościowy ale normalny rower który jako jedyny dali do promocji. Akurat chciałem i mam. Miałem kupić Gravela z amortyzowanym widelcem ale mieszkam na Szlaku Orlich Gniazd i praktycznie od Częstochowy pod Kraków, można jechać lasami. Ps. Wymiękłem z chamstwem na drogach jeśli chodzi o motocykle. Zostawiłem jeden pod kocem. Teraz tylko leśne ścieżki, Górki i Chorwacja końcem października na rower. Końcem tygodnia będzie to pokaże |
02.10.2024, 17:03 | #2496 |
Zakonserwowany
|
Wypowiedź redaktora naczelnego jednej z gazety w IT wywołały spore oburzenie wśród rowerzystów : https://www.moto.it/news/nico-ceregh...a-giungla.html