Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat CRF 1000 / CRF 1100 > Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja

Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja Wszystko co tyczy się głównego wyświetlacza, oprogramowania motocykla, nawigacji i podobnych

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 25.11.2022, 19:03   #21
Rychu72
 
Rychu72's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Posty: 2,551
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
Rychu72 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 5 godz 29 min 39 s
Domyślnie

Ktoś podpowie jak podłączyć na kablu? AA w telefonie i w AT, ale nie widzą się.
EDIT
Okazało się, że wina kabla magnetycznego. Dziwne, bo z komputerem łączy się bez problemu, a tu niestety działa tylko zwykły kabel.

Ostatnio edytowane przez Rychu72 : 26.11.2022 o 10:33
Rychu72 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27.11.2022, 19:25   #22
nocny
 
nocny's Avatar


Zarejestrowany: Oct 2020
Miasto: Ruda Śląska
Posty: 180
Motocykl: CRF 1100
nocny jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 dni 2 godz 6 min 0
Domyślnie

na komputerze ma AA?

pozdrawiam Marcin Jan
__________________
Pozdrawiam
Marcin Jan

Mistrz prostej spod świateł
nocny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28.11.2022, 06:42   #23
Rychu72
 
Rychu72's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Posty: 2,551
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
Rychu72 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 5 godz 29 min 39 s
Domyślnie

Chodziło bardziej, że między telefonem, a komputerem jest transmisja danych.

Doszedłem co jest nie tak.
Mam takie cztery kabelki i akurat ten, który użyłem mimo że nowy to był trafiony. Na pozostałych kabelkach, które mam AA zaczął łączyć się i wszystko pięknie chodzi.
Muszę jeszcze ogarnąć jak dodać Locusa i inne potrzebne apki do AA, bo nie wszystkie widzi.
Rychu72 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28.11.2022, 21:57   #24
TOMADYNA

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Dec 2020
Miasto: Bezrzecze
Posty: 139
Motocykl: CRF 1100 DCT
TOMADYNA jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 2 dni 3 godz 56 min 30 s
Domyślnie

W aucie używam KarLinkKit.
Działa choć w poprzednim działało lepiej niż w obecnym aucie.
Generalnie nadaje się to tylko do krótkich przelotów, bo jak uruchomimy yanosika + googlemaps to bateria w telefonie a długo nie wytrzyma.
Tak więc kabelek i tak będzie potrzebny.
TOMADYNA jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23.06.2023, 12:45   #25
luk2asz
 
luk2asz's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: KrK
Posty: 1,277
Motocykl: CRF1100
luk2asz jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 23 godz 6 min 26 s
Domyślnie

A czy ktoś ogarniał "podłączenie" tego modułu od środka gniazda. Chodzi o to żeby gniazdo było zamknięte a kable np. wlutowane. Czy to wogole przejdzie? Nie znam się, pytam. :-)

Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
__________________
Pozdrawiam, łajza na Crf110
luk2asz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24.10.2023, 11:12   #26
Rychu72
 
Rychu72's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Posty: 2,551
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
Rychu72 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 5 godz 29 min 39 s
Domyślnie

Ktoś testował?
Załączone Grafiki
Typ pliku: jpg Bez nazwy.jpg (281.7 KB, 37 wyświetleń)
Rychu72 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24.10.2023, 11:30   #27
luk2asz
 
luk2asz's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: KrK
Posty: 1,277
Motocykl: CRF1100
luk2asz jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 2 dni 23 godz 6 min 26 s
Domyślnie

Ja używam od pół roku z powodzeniem
https://www.aawireless.io/



Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
__________________
Pozdrawiam, łajza na Crf110
luk2asz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24.10.2023, 11:33   #28
Rychu72
 
Rychu72's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Posty: 2,551
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
Rychu72 jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 dni 5 godz 29 min 39 s
Domyślnie

Widziałem, ale nie schowasz tego pod zatyczką. No i cena.
Rychu72 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25.10.2023, 17:45   #29
Czarny1


Zarejestrowany: Aug 2023
Posty: 2
Motocykl: RD03
Czarny1 jest na dystyngowanej drodze
Online: 17 godz 21 min 55 s
Domyślnie

mam założone na CRF1100 od pół roku https://pl.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2pol
przyklejony na rzep i taśmę po prawej stronie nad filtrem powietrza. Sprawdza się rewelacyjnie z samsungiem galaxy .
Czarny1 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25.10.2023, 18:36   #30
Rajtek
 
Rajtek's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Piotrków Tryb
Posty: 271
Motocykl: CRF 1100 ATAS
Rajtek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 5 dni 4 godz 30 min 56 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Czarny1 Zobacz post
mam założone na CRF1100 od pół roku https://pl.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2pol
przyklejony na rzep i taśmę po prawej stronie nad filtrem powietrza. Sprawdza się rewelacyjnie z samsungiem galaxy .
Potwierdzam.
Z iPhone’em również działa szybko i płynnie.
Rajtek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum

Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni Post / Autor
Africa Twin CRF 1100 Android Auto Robin NAT - Warsztat 100 16.07.2022 09:58
CRF1100 - android auto/Riding Info przełączanie w czasie jazdy MateuszPL Forumowy Mechanik 9 17.05.2021 10:31
Android auto tomy Gadżety / wyposażenie 3 28.02.2021 17:52
Petycja - Android Auto do CRF1100 crimson Gadżety / wyposażenie 0 30.12.2020 21:31


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.