![]() |
#701 |
Stary nick: Radarman
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Miasto: Whiteley, UK
Motocykl: 2017 CRF1000L DCT
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 5 dni 12 godz 39 min 11 s
|
![]()
No co Ty Marku, płynu hamulcowego Ci po 2 latach nie chcieli wymieniać w ID.3? Bo mnie oczywiście chcieli wymieniać
![]() Niestety serwisowanie EV sprawia, że serwisy nie mają co robić i wyszukują jakieś preteksty aby na coś klienta nabrać... I tu podoba mi się podejście Tesli: brak reżimów serwisowych, serwis mobilny wzywany z apki, gdy zdarzają się jakieś duperele i dopiero jak coś poważnego 'uklęknie' to serwis tradycyjny.
![]() |
#702 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 8 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 18 min 57 s
|
![]()
Nie no wymienili i dałem się naciągnąć na filtr kabinowy, który obecnie kupuje po 130 PLN za dwie sztuki tej samej jakości i sam wymieniam
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
To akurat zweryfikował TUV i Tesla 3 w wieku 2-3 letnich pojazdów okazała się najbardziej awaryjnym autem. Podejście Marka i jego cierpliwość to ja po prostu podziwiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 8 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 18 min 57 s
|
![]()
To czysty pragmatyzm. W momencie gdy kupiłeś auto za swoje i masz świadomość że sprzedając wyrzucasz mnóstwo pieniędzy, nie pozostaje ci nic innego jak używać. To samo się stało w przypadku motocykla. W pewnym momencie masz wybór, pozostać przy swoim wyborze albo iść w nowe. Świadomość że nowe będzie tylko generatorem kosztów nie pomaga, a gdy nie masz potrzeby generowania kosztów w celu uzyskiwania korzystnych odpisów podatkowych, pozostaje cieszyć się hobby. Zakup nowego auta w tym momencie to loteria i wolę poczekać do 2025, jak dożyję i wtedy się rozglądać. ID.3 powinien do tego czasu, zrobić jeszcze sporo kilometrów, mam nadzieję źe bezproblemowo, jak do tej pory. Nie wiem co w moim podejściu jest do podziwiania, patrząc wstecz, podziwiam siebie za rozrzutność w kupowaniu samochodów, tyle kasy poszło w komin, ale wspierałem wzrost gospodarczy
![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 | |
Słońce do 31.10.23
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Podlasie/Tajlandia
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 27000
![]() Online: 6 dni 9 godz 40 min 23 s
|
![]() Cytat:
Na rynku USA i GB najbardziej awaryjne auto ze wszystkich w sprzedaży. Biorąc do jednego koszyka zarówno sprzedawane EV jak i ICE. Średnio w pierwszym roku od sprzedaży, na każde 100 sprzedanych aut wychodzi 180 wizyt serwisowych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 11 godz 28 min 44 s
|
![]()
Mam mieszane uczucia co do niemieckich raportów, w których rzecz jasna japonia i reszta świata jest be, a audi i vw to cacuszka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Słońce do 31.10.23
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Podlasie/Tajlandia
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 27000
![]() Online: 6 dni 9 godz 40 min 23 s
|
![]() Cytat:
Już nie pamiętam teraz, które co dostało z sądowego wyroku, ale jedni musieli oficjalnie przyznać, że ich raporty mają na celu lokowanie produktów. Natomiast drudzy dostali jakąś wielomilionowa karę, za stosowanie praktyk mających na celu wprowadzenie w błąd potencjalnych nabywców nowych samochodów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#709 | ||
![]() |
![]() Cytat:
![]() A wystarczy czytać ze zrozumieniem. Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2020
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 11 godz 28 min 44 s
|
![]()
Każda pliszka swój ogonek chwali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
UAZ - wszystko na temat | RysiekO | 4x4 | 87 | 13.10.2020 00:16 |
Na XRV przez Słowację, Węgry, TET Serbia, TET BiH i przez Chorwację. | RonDell | Umawianie i propozycje wyjazdów | 39 | 18.10.2019 17:00 |
Wszystko dla afrykańczyka | stopa-uć | Wszystko dla Afrykańczyka | 5 | 09.04.2012 00:33 |
Wszystko o D.I.D. | Dubel | Rama, zawieszenia, napęd | 0 | 07.05.2010 21:53 |