|
Hobby Forumowicza Lubisz misie, kwiatki czy też inne dewiacje - to forum jest po to, abyś mógł się podzielić swoim hobby |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
23.07.2022, 09:13 | #1281 |
Cześć Adam,
wypatrywałem tam Ciebie przedwczoraj. Było kilku rowerzystów ale wszystko na szosie. Na górze było całkiem znośnie a nawet przyjemnie jak powiało wicherkiem. Droga jest zamknięta za ostatnią agrafką, jakieś 800 metrów przed pętlą - tam gdzie auta w dolnym prawym rogu zdjęcia. Widzę cena za moto jak na autostradzie u Kulczyka - tyle samo co za auto. |
|
23.07.2022, 15:23 | #1282 |
Zakonserwowany
|
Cza było dać znak żeś w okolicy, to by się gdzie spotkał.
24.07.2022, 06:51 | #1283 |
Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 miesiące 1 tydzień 1 dzień 1 godz 43 min 10 s
|
Takie szybkie MTB sobie zafasowalem cena była ze tak powiem taka ze nie mogłem przejść obojętnie. Na L zaczyna już jeździć mój młody i się garnie wiec będzie zabawa tym bardziej.
Zwykły paroletni BTwin w fajnym stanie, Z carbonowym widelcem, szerokie gumy z deca i wio! Tymczasem CRF pokrywa się kurzem
24.07.2022, 16:26 | #1284 |
Zakonserwowany
|
Dziś z rana odwiedziłem łemkowską watrę, przez ostanie dwa lata spotkania nie było z wiadomych względów. W tym roku zdecydowanie mniej ludzi niż zwykle. Po drodze zauwarzyłem nowy znak na drodze z Rozstajnego na Nieznajową, jadąc od Czarnego za ostatnim brodem stoi piękny zakaz ruchu z instrukcją obsługi pod nim.
24.07.2022, 19:00 | #1285 |
|
Dziś pogórze kaczawskie.
Jeszcze mała edyta - jakby kogoś to miało interesować. Kupiłem żonie najtańsze eMTB w Deca i do tej pory jeździliśmy tylko po okolicy po płaskim a wczoraj był wyjazd pierwszy w górki. Miałem obawy jak poradzi sobie ten budżetowy hubdrive bo przecież mówi się, że hubdrive'y są na płaskie i na dojazdy i tyle. Powiem tak - było wyśmienicie. Zrobiliśmy w zróżnicowanym terenie kaczawskich singli jakieś 34km, pojechaliśmy na obiadek trochę asfaltem i rower odpadł dopiero na takim dłuuugim podjeździe gdzie w moim Tygonie ledwo koło dotykało ziemi. Ona nie podjechała ale ja stając na pedały również wyjechałem na górę. Z baterii 380Wh zeszły dwie kreski. Cała droga, oprócz ww podjazdu na górę Wielisławkę, była zrobiona na pierwszym trybie wspomagania. W warunkach w jakich jeździliśmy z chłopakami dwa tygodnie temu bodaj, w Karkonoszach ten rower na spokojnie poradziłby sobie również - na pewno nie wystarczyłoby baterii bo jest niewielka ale nie ma problemu z jakimikolwiek 'ludzkimi' podjazdami itd. Zwykłe single wciąga bez jakiegokolwiek problemu. Założyłem hydrauliczne heble, inne siodło, troszkę podwyższyłem kierownicę i żona jest mega zadowolona. Amortyzator sprężynowy jaki tam siedzi to dramat. No ale na wymiany przyjdzie pora - małżonka twierdzi, że jej to nie przeszkadza. Myslę jeszcze nad przerobieniem napędu na 2x8 zamiast obecnego 1x8 ale takie podjazdy zdarzają się rzadko i jak z nią jeżdżę z reguły sypia się joby p.s. jakby modzik mógł obrócić zdjęcie ślicznie proszę.
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez Danny : 27.07.2022 o 15:23 Powód: Modzik obrócił zdjęcie. |
25.07.2022, 08:00 | #1286 |
Lato w pełni, to rowery nowe, to trasy nowe i nawet nowi kolarze... BDB
W Świętokrzyskiem też ładnie i forma z traskami dłuższymi wraca, choć po wcześniejszym całodniowym kiszeniu 40kg ogórków na zimę, plecy bolały jakbym TIRa cegły przerzucił... |
|
27.07.2022, 12:41 | #1287 | |
Miasto: Śląsk
Przebieg: rośnie
Online: 3 tygodni 3 dni 17 godz 51 min 56 s
|
Cytat:
30.07.2022, 23:29 | #1288 |
|
Jutro góry Wałbrzyskie! Nie będzie się kurzyć!
31.07.2022, 07:04 | #1289 |
Zakonserwowany
|
Kiedyś o tym wspominałem, ale pewnie poszło w zapomnienie. Wybieram się w okolice Aosty, Courmayer i paku Gran Paradiso, końcem sierpnia lub samym początkiem września. Dysponuje transportem i możliwością zabrania rowerów i bambetli. Ktoś chętny do pośmigania w raju na ziemi ?
Takie widoki za każdym zakrętem czekają
31.07.2022, 08:48 | #1290 |
|
Koszta?