|
Hobby Forumowicza Lubisz misie, kwiatki czy też inne dewiacje - to forum jest po to, abyś mógł się podzielić swoim hobby |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.09.2024, 18:48 | #21 |
Zakonserwowany
|
Te wszystkie ceny są tak wyjebane w kosmos że już dawno przekroczyły zdrowy rozsądek, tak ze 100/130 % za dużo. Bo jak może kosztować rower dla amatora z silniczkiem od pralki więcej jak motocykl i nie mam na myśli chińskiego motorka .
Dystrybutorzy i importerzy w IT obudzili się z magazynami zapchanymi po dach rowerami, bo myśleli że ludzi pojebało i jest to nieodwracalny proces. Jednak się przeliczyli a marże jaką operowali można zobaczyć na przecenach rzędu 50 a nawet 60 % ceny katalogowej. Najlepszy okres na zakup roweru zacznie się koło listopada, tak przynajmniej twierdzą znawcy rynku tutaj. U nas to inna para kaloszy bo duży sklep w IT sprzedaje więcej niż nasz importer w ciągu roku, więc raczej na przeceny nie ma co liczyć, tym bardziej że większość rynku u nas stanowi chiński ekonomiczny produkt . Przykład z wczoraj, dzwoniłem o ten rower dla kolegi, za 3 koła euri płatne gotówką na miejscu do zabrania .
06.09.2024, 22:29 | #22 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 6 dni 21 godz 40 min 27 s
|
Jak z kazdym dofinansowaniem, zapłacimy za nie wszyscy, powolne gotowanie żaby przez jeleni.
|
07.09.2024, 11:48 | #23 |
gsm: 512242193
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
Online: 4 miesiące 3 tygodni 1 dzień 2 godz 14 min 52 s
|
Przeczytaj post Adama teraz do tego dodaj że program uruchomiono aby sprzedaż zwiększyć bo rowerów jest pod sufit . Jeśli dodasz do tego specyficzne wymogi programu oznacza to tyle że konkurencja zejdzie z cena aby konkurować z dotowanymi.
Żeby było jaśniej w programie masz zwrot 5k jeśli rower jest zielony czyli czerownony rower musi konkurować z zielonym już cena 5k bo on jest nie dotowany a inaczej marki zpoza Europy nie kupisz czy wolisz speca czy candolane od rometa to sobie sam wybierzesz czy kupisz rometa za 25 - 5 dotacji czy speca za 23 to sam powiedz
08.09.2024, 08:21 | #24 |
Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 4 miesiące 1 tydzień 1 dzień 1 godz 20 min 20 s
|
Ja kupiłem Orbeę wolę od Rometa
Żarty na bok - w gminie nic nie wiedzą.
|
|