![]() |
#51 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Morszków/Warszawa
Motocykl: 2x RD04, SHL gazela, ES250, TS250, Motorynka Pony, 126pEI i Ursus 4011 :)
Przebieg: rosnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 16 godz 23 min 43 s
|
![]()
Ja to nie mam szczęścia do ryb. Co pojedziemy z kumplem na ryby to nic nie złapiemy. Czy to jezioro czy Bug czy staw no kurde nic...
![]() |
#52 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Koszalin
Motocykl: LC8 ADV była rd07
Przebieg: do uzgo
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 16 godz 17 min 51 s
|
![]()
Ja tam zawsze nałapie...
taki sprawdzony sposób. Naryby zabieram tylko agregat i granaty do necenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 1 godz 32 min 34 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Ja znalazlem kawalek szczesliwej wody. W Mongolii...
IMG_6338.JPG IMG_6200.JPG IMG_6126.JPG IMG_6117.JPG P9060333.JPG P9060326.JPG P9060316.JPG IMG_6074.JPG P9080476.JPG P9080475.JPG
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Garwolin
Motocykl: KTM 1190 Adv
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 3 godz 19 min 58 s
|
![]()
gratuluję Krzychu
![]() ![]() ![]() - i te potokowce też...niezłe "kluchy" pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
![]() Cytat:
Te "głowatki" to Tajmienie A "potokowce" to pstrągi amurskie A te lipienio-pstrągi - to Lenoki
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() |
![]()
ojapierdole... Podośnik aaaaaaaaaaale grube łowienie. wiem, ze to brzydko ale zazdroszczę
![]() graty, że się udało tam pojechać i pomachać z takim skutkiem! matjas
![]() |
#58 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Gratuluje , napisz coś więcej o tej Mongolii , byłeś w zorganizowanej przez biuro , indywidualnie , czy to specjalne łowiska sportowe , czy normalne rzeki , jeśli rzeki to jak z pozwoleniem . Jeździsz jeszcze do Tylmanowej ? To moje kiedyś ulubione wody Dunajca , od kilku lat odpuściłem ze względu na inteligentów w suwach z ww na tablicy .
![]() |
#59 |
|
![]()
Pojechalem z grupą pomylenców
![]() ![]() Niestety "normalna" dostepna Mongolia została już skłusowana , tajmienie wybite - i niestetety wyladowaly w czerwonej księdze. Ogromny popyt chinskich restauracji + ogolna dostepnosc chinskich spiningow = rabunkowa gospodarka. Podobnie w Rosjii. Te narody osiagnely wysoką specializacje w wymordowaniu wszystkiego co pływa. Niestety pozostaje szukanie naprawdze dzikich i niedostepnych zakątków swiata, czesto dostepnych tylko helikopterem i/lub wielodniowymi spływami rzeką. PS2: W Tylmanowej jest platny odcinek specialny, dosc drogi jak na dzisiejsze czasy, a poniewaz zaliczam sie inteligentow w SUVach to mozna mnie tam spotkać. Przynajmniej są ryby a nie pustynia jak wszedzie indziej.
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
No tak , wszystko zjedzone i sprzedane do Chin , podobnie jak w górskich potokach Maramuresz . Blisko domu to na Ukrainie jeszcze można powędkować . Prawdziwi inteligencji jeżdżą sówami które napędza sześć litrów i mają kije robione pod zamówienie przez specjalistów z NASA
![]() Zdrowia .
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kącik ortopedyczny | Lepi | Inne tematy | 1304 | 21.06.2021 02:00 |
??Kącik Video-Edytora - PROPOZYCJA | Tymon | Inne tematy | 4 | 06.05.2011 10:31 |