![]() |
|
Hyde Park Poza dwoma kółkami |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 3 godz 5 min 52 s
|
![]()
Zima idzie,wiec bedzie zimowy temat
Wiem, ze troche osob z tego forum jezdzi na biegowkach. http://africatwin.com.pl/showthread....light=biegowki A w zimie motocyklisci czesto sie nudza, nie ma warunkow do jazdy na moto, a czlowiek chcial by sie wyszalec. Biegowki staja sie coraz bardziej popularne, wiele osob probuje i jest zadowolonych. Z biegowkami i zjazdowkami jest podobnie,jak z jazda enduro i jazda po asfalcie na sciugu. Wiekszosc osob mimo duzych umiejetnsci jazdy na sciugu-szlifierce-czy innym przecinaku(czy duzych umiejetnosci jazdy na zjazdowkach), po zalozeniu biegowek(czy wsiadznieciu na prawdziwy motocykl, czyli ten, ktory jest przeznaczony do terenu) nie wie jak sie zachowac, jest zdziwiony jazda, prowadzeniem , malymi predkosciami, a jednoczesnie duzym wysilkiem. ![]() ![]() ![]() mozna tez robic fajne wyjazdy na biegowkach http://tofel.eu/en/finland/
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 dzień 11 godz 23 min 17 s
|
![]()
potwierdzam, biegówki super sprawa, spoko można do enduroko porównac, poodkrywać nieznane, zapuśccić się w zimowe odchłanie, wyprawę zrobić z plecakami, kiełbaskami, pifkiem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: AT+TA
![]() Online: 6 dni 22 godz 9 min 48 s
|
![]()
Z enduro to bardziej narty turowe dają się porównać.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Tak ja czekam na śnieg a że mieszkam na wsi przy polu i lesie to nie musze daleko jeździć w poszukiwaniu tras !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Limanowa
Motocykl: RD 07 HRC
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 13 godz 35 min 14 s
|
![]()
Ja jestem po pierwszym sezonie gdzie uruchomiłem narty biegowe i też pierwszy raz jeździłem na zjazdówkach.
Co mogę powiedzieć: Biegówki - świetnie uruchamiają chyba większość partii mięśniowych i to mi pasuje. ![]() Ps. Niedawno spotkałem Justynę K. (niestety tylko służbowo). Bardzo sympatyczna i skromna dziewczyna ![]()
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Piaseczno
Motocykl: XTZ 750 ST 92 - z kratą, odliczam cały VAT :)
Przebieg: 65 000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 31 min 34 s
|
![]()
a biega ktoś po Lesie Kabackim ?
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Już od paru lat przymierzam sie do biegówek...i zawsze coś na drodze, przeważnie brak kasy...ale którejś zimy kupię, bo fajna to sprawa...pamiętam z podstawówki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 3 godz 5 min 52 s
|
![]()
Hard enduro = skitury ( wysokie gory, ciezki teren, male dystanse, strome podjazdy,zjazdy)
Enduro typu africa twin = biegowki( rekraacja, przygoda, wyprawy, nizsze gory i latwiejszy teren)
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Motocykl: nie mam
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 13 godz 29 min 17 s
|
![]()
szybciej AT, TA porównałbym do śladówek, lekkich BC niż biegówek (klasa 125 cm3
![]() Kto z Was jeździ w Jakucji? Może uda się kiedyś wspólny wypad i zrobić Świeradów - Jakuszyce - Karpacz ? Ostatnio edytowane przez Ziarko : 29.11.2012 o 17:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
No to może ktoś podpowie jak zacząć przygodę z biegówkami
![]() Kupić sprzęt, wypożyczyć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Biegówki w Beskidzie Wyspowym | Zet Johny | Hyde Park | 33 | 23.02.2018 11:45 |
Lżejsza alternatywa dla centralnej stopki | madafakinges | Inne tematy | 0 | 07.10.2013 11:53 |
Zestaw narzędziowy Proxxon, jakaś alternatywa? | Poncki | Inne tematy | 3 | 03.06.2013 13:18 |
AGV AX-8. Alternatywa dla Shoei Hornet? | Miklaz | Kaski | 127 | 02.10.2012 17:59 |
Zabawy na śniegu | ENDUROVOYAGER | Inne tematy | 12 | 14.12.2010 23:21 |