![]() |
|
Hyde Park Poza dwoma kółkami |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Jak wyżej-bo nie rozumiem
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 15 s
|
![]()
Facet, który nie biegał za mamutami z maczugą, tylko bazgrał coś na ścianach, też był pewnie traktowany inaczej. Od tej pory świat nieco się skomplikował, a cenzura i poprawność polityczna weszła na wyżyny. Przepraszam za wtręt.
#3 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Skuter OSA
![]() Online: 6 godz 40 s
|
![]()
Za wczorajsze wyzwiska i chamskie odzywki wobec jednego z Forumowiczów Elwood dostał bana na 2 tygodnie. Ponieważ autor wątków nie będzie przez ten czas obecny na forum, jego wątki są zamknięte. Po dwóch tygodniach zostaną otwarte.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 20 godz 52 min 27 s
|
![]()
czekamy na Ciebie, Elwoodzie. Zadbaj w tym czasie o Puzatka.
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
oooooooo.... a to Cham
![]()
#6 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 15 s
|
![]()
W demokratycznej społeczności istnieje coś takiego jak policja, sądy różnych instancji, prokuratura, instytucja wielokrotnego odwołania się od wyroku. Święta inkwizycja to też było paru facetów w kapturach, a nieszczęśnik mógł pewnie coś szepnąć na swoją obronę. Nie wiem dla czego w wyobraźni widzę tylko 1 faceta (nadal w kapturze) który zastępuje wszystkie poprzednie wątki mojej wyobraźni - czyli osądza, zasądza, karze.
Największym dorobkiem naszej posranej zkąd innąd cywilizacji jest wolność słowa. Jeśli obrażonemu nie podobało się to co El napisał, mógł mu również odpisać równie nieładnie, a my śledzili byśmy ten wątek z zapartym tchem z poszanowaniem tego co nam gwarantuje konstytucja.
#7 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 12 godz 42 min 55 s
|
![]()
I bardzo dobrze,ze dostal bana,szkoda,ze nie na zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Ostatnio podzieliłem się z innym forumowiczem jedną z zasad którą staram się stosować, prawie zawsze misię udaje..
Piłeś? Nie pisz! ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
2 tygodnie to wieczność dla ulotnych myśli i pomysłów, oby coś jeszcze zostało dla nas.
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2012
Miasto: Krasne koło Rzeszowa
Motocykl: RD04
Przebieg: 99 999
![]() Online: 3 tygodni 23 godz 33 min 29 s
|
![]()
Może nie do końca wiem, co się stało, bo nie śledziłem wątku, ale szanowny kolego Lupus, wolność słowa, to nie znaczy anarchia, nie jest wyznacznikiem wszystkiego. Wyjdź na ulicę i zacznij krzyczeć obraźliwe słowa na prezydenta, papieża, premiera czy kogo tam chcesz, a zobaczysz co się stanie.
Będąc w jakieś społeczności, mniejszej czy większej, skazani jesteśmy na respektowanie i dostosowanie się do przyjętych zasad, praw czy norm obowiązujących w niej. Albo to na się nam podoba i tam jesteśmy, albo nie i możemy iść gdzie indziej. Wolność słowa jest nam umożliwiona, a nie dana bezwarunkowo. Ot takie moje zdanie.