![]() |
#11 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Moje doświadczenie mówi mi, że hamowanie czasem się jednak przydaje
![]()
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 20 godz 52 min 27 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: RD07a
Przebieg: rosnący
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 15 godz 38 min 50 s
|
![]()
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Offtock :-)
Motocykl: Quasimodo XL700
![]() Online: 3 tygodni 2 godz 5 min 12 s
|
![]()
Hehhe, to tak samo jak pierwszy zjazd w kopny .... piach
![]()
![]() |
#17 |
Admin kierowca bombowca
![]() |
![]()
Marcinie, widzę że niestety pracuję w niewłaściwym miejscu... Kilka lat temu, gdy podobnie zwykłem się bawić w Dolinie Pięciu Stawów i okolicach nie miałem pomysłu, żeby z tego zrobić źródło utrzymania. A szkoda. Dzięki za te foty, rozmarzyłem się patrząc na nie.
![]()
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Do hamowania proponuję użyć kotwicy na lince.
Zarzucamy ja na plecy, potem hop z górki, a jak chcemy hamować to kotwicę mimochodem cyk w śnieg i czekamy na szarpnięcie. To tak w technologii rejli
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
Wrocilem wlasnie z Ferii z Austrii (Flachau- Zauchensee) i oczywiscie pogoda byla typowa jak na ta pore roku. Mgła i rypalo sniegiem. W efekcie z narciarskich tras zrobil sie offroad.Pomeczylem sie troche na stoku i wkońcu pojechalem za jakimis wariatami na skróty" . Gowniarze mialy pewnie po 16 lat, wiec niczego sie nie bali, ja podchodzilem z należną wiekowi rezerwą. Znalazlem w jezdzie poza trasa duza przyjemnosc, nie powiem. Nawet jadac na nartach slalomowych czerpalem z tego frajde. Nie pozowolilem sobie na zadne samotne eskapady w nieznane, bo sie balem ze sie zgubie i mnie nie znajda albo zasypie mnie lawina, no i umiejetnosci tez niepoparte doswiadczeniem off. Ale fajnie bylo i mysle jak ten nieeksplrowany temat rozwinac.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
kilka fotek | deptul | Inne tematy | 3 | 01.03.2009 14:37 |
Grecja - fotek/uwag kilka | motormaniak | Trochę dalej | 11 | 08.08.2008 19:16 |
5 dni na Ukrainie - kilaka fotek | MrHW | Trochę dalej | 13 | 24.07.2008 16:50 |