|
|
#611 |
|
arbozeniak
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 2 tygodni 5 dni 16 godz 11 min 41 s
|
![]() Komunistyczny radziecki MiG. A nie, czekaj... |
|
|
|
|
|
#612 |
![]() |
Chomik ja pisałem o komunie którą znam i dokładnie pamiętam jak mama płakała bo tato był na strajku w LZNSie , a czołgi stały pod bramą. Po strajkach taty sb nie ścigała ale teraz te ścierwa z sb, prokuratury i sędziowie razem z całym tym aparatem co mordowali Polaków emerytury kosmiczne biorą, to jest ta niby wolność o którą śp tata walczył
?
|
|
|
#613 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 52 min 29 s
|
Gówno wiem, w dupie byłem ale jak Was czytam
Na cztery tematy, które z ciekawości śledzę w dwóch jest gównoburza bo:"Nadęło się ego jak balon i dalej rośnie i rośnie każe się wszystkim podziwiać marudząc przy tym nieznośnie patrzcie jak jestem ogromne jak emanuję mądrością pokłońcie się wszyscy przede mną olśnieni moją wielkością ja ja mnie moje i dla mnie te słowa wciąż powtarzało aż pękło z tego nadęcia i nic z niego nie zostało Bo warto jest siebie doceniać z uśmiechem przyjmować gdy chwalą lecz trzeba zachować rozsądek inaczej pękniemy jak balon" Jedni toczą boje o e-wizę i kto był pierwszy, drudzy o plastik z wiatraków, dziki i lata słusznie minione a Ja dalej się dziwię skąd tylu wyborców Brauna
|
|
|
|
|
|
#614 |
|
arbozeniak
|
A co, wyborcy Kaczora i Donalda lepsi, tak?
|
|
|
|
|
|
#615 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 47 min 43 s
|
Niemiecki Braun, jest partią nr1 w Niemczech z największym poparciem. No dobra, nie tak jak Braun extremalnie, ale tak na pół.
Co w tym złego? Stare partie tak rozjebaly kraj, że ludzie poszli do niemieckiego Brauna z nadzieją że da radę. Stare partie są w tej chwili w kosmosie, kompletnie nie widząc co się dzieje na ziemii. Pod koniec cesarstwa rzymskiego, mianowano konia na posła. To właśnie dzieje się u nas.
|
|
|
#616 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
Online: 2 miesiące 4 dni 9 godz 24 min 5 s
|
pewnie wiesz o tym , jak wszystko oczywiście, ale tą historie o Incitatusie, że został mianowany senatorem czy też konsulem przez Kaligulę, to Swetoniusz wymyślił, a później tą głupotę powtarzano, jak tez obecnie lubi się powtarzać wiele głupot...
|
|
|
|
|
|
#617 |
|
arbozeniak
|
Pewnie wiesz o tym, jak wszystko oczywiście, że piszemy/mówimy "tę historię" i "tę głupotę". Co nie zmienia postaci rzeczy, zarówno jeśli idzie o Swetoniusza, jak i o parlamenty, w tym te współczesne. W polskim również zasiada koń. I jeszcze prawnika udaje.
|
|
|
|
|
|
#618 |
|
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
Online: 10 miesiące 2 tygodni 6 dni 19 godz 47 min 43 s
|
W zeszłym roku zalegalizowano narkotyki u nas. Tysiące problemów dookoła, a oni legalizują narkotyki, jakby to była najważniejsza rzecz w tej chwili.
To jest właśnie ten koń senator. Jest symbolem władzy w kosmosie niewidzącej spraw na ziemii
|