![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 2 dni 14 godz 22 min 32 s
|
![]()
Dzięki, mimo że to tylko pół Afryki, nie ma też DCT, quickshiftera, tableta, upierdliwe kierunkowskazy, jak się stanie na podnóżkach to trzeba uważać aby nie wypaść do przodu, ale mało pali, dobrze jedzie, fajnie pierdzi przy 50-60 (bo tylko wtedy słyszę tłumik, później tylko szum otoczenia) o dziwo nie rzuca kaskiem ale miałem ustawioną szybę w najniższym położeniu. Jak napisał kolega Franz, jak się odkuję trochę to może coś dokupię bo wożenie majdanu na plecach nie przystoi w moim wieku, może nawet górne gmole aby coś na nich powiesić (te torby co to ich nie sprzedałem i może by spasowały). Widząc jaki kolega Louis ma tankbag touratecha to może i mój spasuje tylko potrzebuję zestawu do zamontowania . Najważniejsze to jak zrobić aby ten piękny czerwony lakier za kilka lat był dalej taki piękny.
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ja mam oklejone wszystko folią bezbarwna. Firmy które oklejają auta mają gotowe pliki z naklejkami. Warto.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Po pierwsze gratulacje z zakupu nowego moto. Niech cieszy i bezpiecznie wozi 4 litery :-)
Po drugie to ja mam poniższy zestaw do łańcucha: W warunkach domowych olej przekładniowy, a warunkach wyjazdowych małe 200ml spraye do czyszczenia i smarowania WD40, których kiedyś kupiłem chyba całe pudełko na jakiejś wyprzedaży. W zalezności od humoru i pogody do smarowania albo wosk (lepszy na deszcz, ale wszystek brud i piach się czepia) albo spray. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
A czy gdy się przesiadasz ze swojego Gienka, to nie czujesz się trochę jak na komarku?
![]() |
#5 |
Ajde Jano
|
![]()
Raczej nie, jedynie jazda na podnóżkach mnie zaskoczyła, jakbym miał wypaść przez przednią szybę
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2016
Miasto: Zagórów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 1 dzień 18 godz 55 min 15 s
|
![]()
Zostawiasz GSa czy Honda będzie jedynym motocyklem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ajde Jano
|
![]()
Nie sprzedaje się przyjaciół
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ajde Jano
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Honda na wysypisku?
![]() |
#10 |
Ajde Jano
|
![]()
Taki kamping znaleźli, zamknięty ale nie dla namiotów, a pakowanie nie jest może ich mocną stroną. Pierwszy raz, drugim razem może będzie lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wyprawa | CeloFan | Polska | 12 | 10.05.2019 07:53 |
Wyprawa a lekarstwa | nabrU | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 21.04.2019 13:25 |
Wyprawa Henrego | Emek | Trochę dalej | 4 | 22.07.2018 11:48 |
Najdłuższa wyprawa | felkowski | Polska | 8 | 18.02.2010 10:40 |