|
|
#531 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Na oko to już sporo ogarnięte. Komin, płyta, bagażnik, wieża, podnóżki, uchwyty pod bagaż. Co to za ustrojstwo przy lewej manetce? Rade garage było grane to może i dolot pod filtr gąbkowy popełniony.
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
Moderator
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Ålesund, N
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: Rosnacy
Online: 1 tydzień 3 dni 23 godz 15 min 50 s
|
4dee5ad1-753c-4dd2-9603-47618aef0949 (1).jpg
To ustrojstwo to https://shop.carpe-iter.eu/product/adventure-control/ Tak w skrocie: Dolot rottweiler performance z filtrem gabkowym i pre filtrem wysprzeglik oberon rapid bike EVO wywalona ekologia rottweiler wieza RG podnozki RG dodatkowy schowek Rottwailer Dongle ABSAXP bunnplate Bagaznik Czujnik nozki bocznej Akrap Przebieg niecale 13 tys km olej zmieniany jak powyzej plus serwis na 100km ktory nie jest ujety
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#533 |
|
![]() |
Najs. Jaki pieniądz trzeba za coś takiego teraz położyć?
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Moderator
|
Mam oferte na 30tys pln, wydaje mi sie atrakcyjna , rok 2020 przebieg jak wyzej
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
|
|
|
|
#535 |
![]() |
Z drobiazgów:
Sprawdź łożysko pod amorem - to się sypie prędko i jak będzie luz możesz pomarudzić. Czy z tym filtrem i wydechem nie potrzeba dłubać w ECU? Nie ma "dziury" tak 3-4 tys obr? Um nie z filtrem Rade i Wingsem nawet z fueldongle była kiszka.
|
|
|
#536 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2016
Miasto: Klagenfurt
Motocykl: Lc8 990 adv r
Online: 2 tygodni 3 dni 22 godz 15 min 52 s
|
Cena bdb.
|
|
|
|
|
|
#537 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 12 godz 5 min 4 s
|
Co do ceny teraz jest dobry czas dla kupujących na kupowanie produktów "pomarańczowych" bo prawie nic się nie sprzedaje ze względu na zamieszanie z KTM
Fajnie wyposażona, mały przebieg ale to już prawie 6 letni motocykl. Targuj ![]() I dobrze posprawdzaj te mody o których pisał Rrolek - bo one kapryśne są jeśli chodzi o modyfikacje układu dolotowo/wydechowego . |
|
|
|
|
|
#538 |
|
![]() |
U nas za tą kasę, rocznik i nalot to będzie mega ciężko znaleźć taką ofertę. Nie wiem co tam jest kapryśne a mam do czynienia z kilkoma sztukami, z których żadna nie była strojona (doloty i kominy wymieniane) i działają poprawnie. Inna sprawa, że nikt się nie doktoryzuje tylko po prostu jeździ.
|
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Tak patrze na to wszystko i wyglada na to ze ktos to robil z glowa i nie szczedzil monet.
|
|
|
|
|
|
#540 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 12 godz 5 min 4 s
|
Cytat:
Co do kasy - cenić można ale żeby realnie sprzedać to nie jest łatwo. Jakiś czas temu była na olx fajna 890 adv r - mega doposażona z przebiegiem 12tys km i cenił 36 tys i jakoś nikt nie rwał jej. |
|
|
|
|