|  10.06.2017, 16:39 | #41 | 
|  |   

Ok. Dzięki.

__________________ Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. | 
|   |   | 
|  15.09.2017, 21:48 | #42 | 
|  |   

Trasa zaliczona. Wa-wa - Biała - Wa-wa (350km) Katowicką 1,5km/h min. Było 1,6 czasami pod 1,8 Spalanie 6,9L. W drodze powrotnej próba! Na krótkim odcinku bez czekania na rozkręcanie (przyłożenie nadgarstka i masz) fabryczna została przekroczona o 5km, czyli moto technicznie sprawne    Teraz mam coraz większy dylemat? Iść w stronę wiadra, czy zostawić B12,5   
				__________________ Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. | 
|   |   | 
|  15.09.2017, 21:54 | #43 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2013 Miasto: Ostrów Mazowiecka 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 miesiące 2 dni 13 godz 30 min 45 s |   

Paliwożerny ten bandzior. Ile chcesz za niego ?    | 
|   |   | 
|  27.11.2017, 00:23 | #44 | 
|  |   

Zimno i ciemno, a coś trzeba rzeźbić  Zaprojektowałem swój wzór osłony chłodnicy. Zobaczymy jak będzie wyglądał gotowy? 
|   |   | 
|  20.04.2018, 23:38 | #45 | 
|  |   

Dostałem osłonę - dopieszczona i czeka na montaż. Z kufrem centralnym odjechałem  
|   |   | 
|  21.04.2018, 20:36 | #46 | 
|  |   

Na moto wygląda to tak?

|   |   | 
|  22.04.2018, 09:05 | #47 | 
|  |   

Coraz ladniejszy ten bandynda  chyba zostanie co ?   Ale te swiatla to jak w Goldasie juz   | 
|   |   | 
|  22.04.2018, 21:15 | #48 | 
|  |   

W tego typu motocyklach po założeniu kufra to tak nie bardzo widać światło stop. Może to poprawi bezpieczeństwo - tym się kierowałem.

|   |   | 
|  22.04.2018, 23:50 | #49 | 
| Zarejestrowany: Jul 2010 Miasto: Rzeszow/Newcastle 
				 Motocykl: Cbf 1000   Online: 5 dni 6 godz 40 min 0 |   

Duplikat chlodnicy mozna prosic?
		 | 
|   |   | 
|  23.04.2018, 09:39 | #50 | 
|  |   

Twój bandit z centralnym kufrem też ma Shimmy jak puścisz kierę  ? Mój 1200 miał masakrę w tym względzie. m 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   |