![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Motocykl: RD03
![]() Online: 9 godz 19 min 55 s
|
![]()
Te zdjęcia z jakiej trasy są ?
Czy zbiórka? Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Dubel,
wystarczy bo wszyscy z FAT się zapisza! Kasuj szybko ostatnie foty! ![]() ![]() Kajman, rozmawialem z Robo i przyjdzie taki dzień, że wpadnę do ciebie na kawę..
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Tam jest tyle atrakcji, że w tydzień dojechałem tylko do Kristiansundu, a potem trzeba było zawrócić i powoli wracać inną drogą zaliczając kolejne atrakcje. Na Norwegie to i miesiąc mało.
Lysefjord zrobiłem w dwie strony, bo cena promu przez fjord nieco mnie przerosła. W wielu miejscach byłem, ale w Norwegii było najwięcej urywających dupę widoczków. Ostatnio edytowane przez Rychu72 : 20.10.2016 o 11:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No nie? Chce się równocześnie: jechać, stać i podziwiać przyrodę, robić zdjęcia, kręcić filmiki.. I tak co kilka/kilkanaście minut. Człowiek w końcu głupieje, bo tak się nie da
![]() Otrzeźwienie następuje przy płaceniu za cokolwiek.... Zdrówko, Miszel |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2016
Miasto: dolny śląsk/dania
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 dni 13 godz 6 min 28 s
|
![]()
Miazga! Niesamowicie to musi wyglądać na żywo...
![]() |
#6 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jest pare sposobow by oszczedzic troche ![]() Za 79nok mozna zjesc codziennie swiezo przygotowany obiad, karta na promy zaoszczedzi okolo 35-50% na bilety promowe. Biorac hytte na 4 (bo takie sa przewaznie z 3 lub 4 miejscami do spania) wychodzi taniej niz rozstawiac namioty ...... Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
![]() Cytat:
Co do stacji benzynowych, to na Północy problem jest taki, że często nie ma wyboru - trzeba tankować na tej która akurat szczęśliwie się nawinie, bo się nie dojedzie. Zdarzało mi się dolewać z kanistrów, albo odbijać z wymyślonej trasy ładny kawałek tylko po to żeby zatankować. Więc nie ma wyboru. Zdrówko, Miszel PS. A do zdjęć Rycha z południa Norwegii można dorzucić książkę Ilony Wiśniewskiej "Hen" - to opowieści o ludziach z samej Północy. Jeździła po miejscach gdzie renifery dupami szczekają, a ludzie są inni... Czyta się to tak, że Afryka w garażu sama woła żeby tam jechać.... Ostatnio edytowane przez Miszel : 20.10.2016 o 11:52 |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
![]() Jakoś mi się nie spina że coś może być taniej niż za darmo. ![]() A na poważnie, podrzuć proszę jak to tam realnie wygląda w sensie biwakowanie na dziko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Norwegia już wpisana w plan urlopów na przyszły rok!
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]()
Jakby ktoś jeszcze miał jakieś wątpliwości czy jechać
![]() https://goo.gl/photos/EH8aSjCEEsqgxzdv5 Niestety puszką, bo Afra tylko dwuosobowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Alaska i Kanada 2017 - ktoś chętny? | mirkoslawski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 46 | 26.11.2017 21:05 |
Maroko 2016/2017 | MajQ | Umawianie i propozycje wyjazdów | 30 | 07.11.2016 10:21 |