|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
jakas decyzje trzeba bylo podjac. albo ratowac sprzeta albo zezłomowac. jak pisalem wczesniej - buda byla w fajnym oryginalnym stanie bez polskich patentow wiec bylo o co sie bić. może i mnie ktoś kiedyś nie zezłomuje? takich maszyn już nie będzie - przynajmniej nie predko. poszliśmy globalnie w szajs i jeszcze sie z tego cieszymy.
![]() |
#2 |
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
a gdzie. umyty tylko. chłopak jest nastawiony na ostre enduro wiec na co to malowac. to nie bedzie eksponat - to my dziadki tak myslimy. kierownik ma 22 lata i dzikosc w sercu wiec trzymajcie kciuki, zeby to wogole docieranie przezylo, bo ja mam obawy, ze moze byc ciezko. mnie to wisi - robie najlepiej jak umiem na najlepszych czesciach - za demolke nie odpowiadam. do dzis nie wierze, ze tam byl olej motocyklowy a nie jakis olej z traktora z domieszka molibdenu. albo cos do dyfrów
![]() ![]()
![]() |
#4 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Z ciekawości jaki koszt takiej reanimacji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
wszystko podlicze na koncu i napisze ze szczegolami. byl szlif, tlok nowy wossner, lozyska, uszczelki, lancuch rozrzadu itd. w budzie nowa tarcza hamulcowa, szczeki, naped... wypisze co i jak.
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2023
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 dzień 13 godz 7 min 31 s
|
![]()
Czyli wiecej niż taki grat w dobrym stanie na rynku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 18 godz 3 min 56 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 10 miesiące 3 dni 17 godz 3 min 40 s
|
![]()
Szynszyli, ja nie rozumiem ludzi którzy kupują nowy motocykl/auto mimo że stary jeszcze jeździ. Ja jeżdżę i remontuje (sam) tak długo, aż nie da się już nic pospawać. Jeżdżę 26 lat i mam 2 samochód. Pierwszy wytrzymał 14 lat. XTeka (86r) mam od 99r. , Afrykę od 2007. Wszystko jeździ do dzisiaj.
Po co zmieniać jak stare dobre? Ambicja mi się ładuje, jak widzę ile znajomi płacą za te nowe auta i remonty. Muszą o 7 być w robocie i czekaja na "urlop". Wolę leżeć pod autem i naprawiać, niż kupić nowe i zapieprzac codziennie do roboty. Wolność to nie jest tania rzecz.