|  20.09.2010, 09:21 | #21 | 
|  |   

tera to tylko czarna lampa z polisporta na przód i sigma sport zamiast zegarów.   i wyp...ol te opony na śmietnik - niech się kobieta uczy w terenie na oponach, które lepiej będą tam robić. w sumie takich przystojnych brunetek nigdy dość  ale dobrze, żeś jednak w jednym kawałku  kuruj się szybko. matjas 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  20.09.2010, 09:54 | #22 | 
| Road legal  Zarejestrowany: Jul 2008 Miasto: Stolicstan 
				 Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter Przebieg: kręcony   Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 6 min 24 s |   

Kumpel jeździ dobrym mad maxem. Pokażę jak z roboty wrócę.

__________________ | 
|   |   | 
|  20.09.2010, 09:59 | #23 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2010 Miasto: Kraków 
				 Motocykl: TA 650 Przebieg: mój?TA?   Online: 1 miesiąc 4 tygodni 4 godz 20 min 54 s |   | 
|   |   | 
|  20.09.2010, 10:01 | #24 | 
|  Zarejestrowany: Jun 2008 Miasto: Poznań 
				 Motocykl: 690 Enduro   Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 36 min 25 s |   

Trampi w całkiem dobrym stanie, a Brunetka jak widzę też   Z Jaro-Ino zreanimowaliśmy trampka z pogiętymi lagami, rozwalonymi zegarami, przyciętymi linkami i kupa innych rzeczy i jakoś chłopak dojechał do domu około 100 km. Inna sprawa, że jak go doprowadził do ładu to znowu rozbił i to mocniej. No gleby ze zniszczeniami się trafiają. Im więcej plastiku tym więcej strat. Także polecam odpowiednią oponę w błoto bo inaczej to szukanie guza. Dużo zdrówka! 
				__________________ "A jeśli nie znajde w swej głowie rozumu to paszport odnajde w szufladzie..." | 
|   |   | 
|  20.09.2010, 11:10 | #25 | 
|  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: Wrocław 
				 Motocykl: Ryszard Dominator   Online: 1 tydzień 5 dni 11 godz 30 min 13 s |   

No to zaszalałaś Brunetko! Najważniejsze, oczywiście, że wyszłaś z tego w jednym kawałku i, jak widzę, z uśmiechem na buzi  Szybkiego poskładania Trampucha życzę! Opowiedz coś więcej, jak do tego doszło. Co zrobiłaś, albo czego nie zrobiłaś, że straciłaś panowanie nad motocyklem? Jestem ciekawa, bo sama uczę się pokonywać takie terenowe pułapki. Pozdrawiam   | 
|   |   | 
|  20.09.2010, 11:39 | #26 | 
|  Zarejestrowany: Apr 2010 Miasto: Gorzów 
				 Motocykl: RD 04   Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 1 min 10 s |   

Widzę Brunetka jesteś cała i zdrowa   jak sama motongiem wracałaś to nic ci nie jest i raczej nie będzie  a moto się naprawi  Jak widzę po takim malutkim dzwoneczku chyba nie będziesz się bała jeździć  ?!   
				__________________ http://www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ | 
|   |   | 
|  20.09.2010, 12:01 | #27 | ||
|  Zarejestrowany: Jan 2010 Miasto: Kostrzyn nad Odrą 
				 Motocykl: Afryka RD03   Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s |   Cytat: 
  Moto się może kiedyś naprawi, z Diverkiem się śmiejemy że w takim stanie może zostać  na przejażdzki po lasach  Co do malutkiego dzwoneczka to nie wiem czy on był aż taki mały ... Miałam inne odczucia. Pół zdarzenia nie pamiętam z tego wypadku... Ale musi być dobrze !!! Za kilka dni może przejdzie ból górnej części żeber... Teraz już chyba będę wiedziała jak przejeźdzać leśne kałuże, z koleinami - zejść z motoru i przepchać....  Dobrze że to tak się skończyło , bo była by głupia sytuacja jak u Ś.p Iziego... Głupia sytuacja a może odebrać życie... Azja - pytasz się jak to się stało, pamiętam tylko tyle że chciałam przejechać kałuże z błotem,koleiny więc dodałam gazu, i mnie wyrzuciło z koleiny i porwało reszta jest napisana wyżej. Pierwszy popis dał Specnaz - wrócił bez szyby itd  Drugi Yuris ,podobna sytuacja   A ja to chyba pobiłam Wasze rekordy  Teraz dla mnie przydało by się ogmolenie całego motoru na około  Cytat: 
  avatar mówi sam za siebie  dobrze że mam  "sprzęty" swoje prywatne, bo gdyby był to sylikon, inaczej to by się skończyło  przy spotkaniu z drzewem  Teraz muszę zatrudnić masażystę do rozmasowania ...   Ostatnio edytowane przez Brunetka : 20.09.2010 o 12:46 | ||
|   |   | 
|  20.09.2010, 13:10 | #28 | |
|  Zarejestrowany: Aug 2008 Miasto: gdzie? 
				 Motocykl: ?? tak, to niewykluczone ale dokładnie to nie pamiętam Przebieg: tak Galeria: Zdjęcia   Online: 2 dni 6 godz 40 min 35 s |   Cytat: 
 Rychłego powrotu do formy Koleżance życzę, bo motocykl do formy wróci bez bólu. 
				__________________ #8 W podpisach nie warto pisać byle czego. Tylko same mądrości. #5 A jak się komu nudzi to niech sobie coś w Świątyni poczyta. Ostatnio edytowane przez AdaM72 : 20.09.2010 o 13:12 Powód: bo se cośtam dopisałem, żeby lepiej było | |
|   |   | 
|  20.09.2010, 13:10 | #29 | |
| terrorist  Zarejestrowany: May 2009 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: Honda Transalp XL600V Przebieg: 66.666   Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 58 min 5 s |   

Dobrze, żeś cała, Basiu! Trampowi się za to oberwało, ale od tego on jest. A taki był ładny po liftingu zrobionym przez Diverka.  Cytat: 
   Zdrówka! | |
|   |   | 
|  20.09.2010, 14:15 | #30 | 
|  Zarejestrowany: Jan 2010 Miasto: Kostrzyn nad Odrą 
				 Motocykl: Afryka RD03   Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s |   

humor i moje flaki wracają na swoje miejsce   wczoraj troszkę się poprzestawiały  z każdą godziną dochodzi ból nowej części ciała... ale ważne że żyję, resztę się wyklepie, mamy na to troszkę czasu do nowego sezonu  Trampek został dobrze zakumuflowany w garażu, żeby moi rodzice nie zobaczyli bo by mnie i Przemka zabili na miejscu !!! Oprócz Was nikt nie wie, więc ciiii  Teraz na zloty będę jeździć hulajnogą  Jutro jedziemy z Diverkiem na grzybo-trampkowebranie, musimy pozbierać resztę elementów z tramka. Poprzyczepiamy opaskami, troszkę się poskleja i będzie git  Co do lęku przed jazdą to nie wiem... Ale napewno będzie głebokie przemyślenie jak będę miała przejechać przez kałużę ... Ostatnio edytowane przez Brunetka : 20.09.2010 o 14:18 | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| Leo Vince z Trampka do BMW | anax | Wszystko dla Afryki | 23 | 21.12.2011 15:45 |