![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Rzeszów
Motocykl: XT 600E, NX250 Dominator
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 55 min 59 s
|
![]()
Fajnie powspominać pierwsze spotkanie z Dominem po złożeniu go do kupy
![]() Kuźwa jak tęsknięęęęę... ![]() Ale jeszcze chwilka, momencik... śnieg topnieje a i plus na termometrze się pokazał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Miasto: Białystok
Motocykl: KTM 525 EXC 6 dni
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 1 godz 50 min 41 s
|
![]()
Heloł
Lejdiski mam pytanie jest może jakiś mały dominek na podlasiu ? rozglądamy się z plecakiem i tak jakby dominek wylądował na 1 miejscu listy poszukiwań. A może któraś kończy właśnie burzliwy romans z Dominatorem i chętnie wykopie go z garażu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]()
Romans z Dominatorem nie tak łatwo zakończyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dona dobrze gada
![]() ![]() Ja też planuję przesiadkę ale jeśli tylko będzie to możliwe to Domin zostanie ![]() Fajnego Dominatorka nie tak łatwo znaleźć - może nie ograniczajcie się do Podlasia ![]() Ja swojego z Gdyni do Rzeszowa przywiozłam. Jak coś usłyszę o jakimś maleństwie poszukującym domu to dam znać ![]() PS. Dobry wybór! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Białystok
Motocykl: KTM 525 EXC 6 dni
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 1 godz 50 min 41 s
|
![]()
Witam,
absolutnie nie ograniczamy się do Podlasia, pisałem o przymiarce na Podlasiu, ale kwestia przymiarki będzie załatwiona jutro i jutro też oglądamy jedną sztukę, choć jesteśmy raczej sceptyczni. Może jednak nie będzie źle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mimo sceptyzmu zyczę powodzenia!!
![]() Zdjęcia Domina widziałam, wygląda nieźle ale po samych zdjęciach niewiele da się wywnioskowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
baska pojechala do maroka na zestawie e09/c-01. planowana dlugosc wycieczki okolo 5 tys km - mysle ze po takiej trasie bedzie mozna cos madrego powiedziec o tych 'bucikach' dla malego nx.
![]() |
#8 |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]()
Myślę że spokojnie da radę, nie pamiętam ile na nim tyś zrobiłam ale było ich nie mało
![]() Pamiętam jednak że różnica między zwykłą oponą a kostką była tak duża że zastanawiałam się czy to na pewno mój motor hih bo jakoś łatwiej się go prowadziło w piachu .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
po przejechaniu okolo 4500 km - marokanski teren/asfalt e09 i c01 sa zuzyte w 30-40%. nx jest leciutki a w/w opony maja spora nosnosc ( c01 do 236 kg) i pewnie dzieki temu tak delikatnie 'zeszly'. zadna z kostek nie oderwala sie od opony. o wrazenia z jazdy pytac Barbre.
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
Tył oszacowałabym na jakieś 50-60% zużycia. Oponki radziły sobie i na szutrze i piachu i w błocie chociaż tego błota za wiele nie było (ale może przetestuję w ten weekend na IZIm jak się pogoda nie zmieni) Radziły sobie również na asfalcie a jazda małym Dominkiem 120km/h w deszczu nie przyprawiała o zawał ![]() Jak się skończą to zamawiam taki sam zestaw ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda Nx 650 Dominator | watrburg1970 | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 16.03.2012 10:14 |