![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 12 godz 18 min 13 s
|
![]()
Kobity to jakos nie chcą ginąć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
poleca: filcy - jako obuwie trwałe, zawsze modne i wygodne
Miasto: W-wa/Stare Bielany
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 19 godz 59 min 55 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 0
|
![]()
ta ładowarka była juz na nowy (cienki) typ. nie potrzebowała przejsciówek. co najlepsze byłem wtedy trzeźwy bo niewiele wcześniej zajechałem. ale na tym ośrodku trochę ciamnawo było. nawet nie wiedziałem kogo mam rano szukać w niedziele. a wyjechałem dość wcześnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Ja pożyczyłem ładowarke, ale z adapterem, tzn gruby bolec na cienki, więc to chyba nie była Twoja, ale nie oddałem jej w niedziele bo nie wiedzałem w ogóle jak sie nazywam... Jak się własciciel znajdzie to proszę o sygnał, przywioze (albo wyśle)
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 godz 41 min 13 s
|
![]()
taaaa... czytając wypowiedzi i oglądając zdjęcia załuję że mnie nie było...
może następnym razem się uda zapoznać część Szacownego Towarzystwa ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RENIA
Miasto: Lubartów
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 22 godz 31 min 57 s
|
![]()
Jasna cholera od tego Polaskiego samogonu zapomnialem podziekowac Szwedzkiemu - gdyby nie pojechał rikszą w trase on, to bym sie zamarzł w tych moich spodenkach na Emmariowej krolewnie. Ale dla Emmario tez naleza sie podziekowania ze mnie zabrał
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Miasto: Kozienice
Motocykl: EXC 200
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 godz 10 min 16 s
|
![]()
Cholera ja tez sie zapomnialem-rzeczywiscie wyzera dziury w mozgu ta wasza berbelucha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Miasto: BIałystok
Motocykl: RD04
![]() Online: 1 dzień 16 godz 56 min 13 s
|
![]()
MY również chcielibyśmy wszystkim podziękować za przybycie i wspaniały klimat szkoda że musieliśmy w sobotę zmykać no ale nie zawsze się ma wszystko co sie chce Pozdrawiamy i do miłego zobaczenia Hubert i Kinga
![]() |
#9 |
![]() |
![]()
Proszę i mnie umieścić na liście dziękczynnej za spotkanie. Poznańskiej MAfi za przygarnięcie kropka
![]()
![]() |
#10 |
Kobietka:)
![]() |
![]()
W imieniu mężusia Kajtka i Damskiej Grupy Motocyklowej ze Śląska wielkie dzięki dla organizatorów (Wasil, Grażynka, Szymon i cała reszta) za fajowe spotkanko- mam nadzieję, że klimat naszych spotkań nigdy się nie zmieni i zawsze będzie tak czadowo!
Podziękowania dla Elutki, Madzi, Huberta, Krzyska i tej drugiej części domku- za domek ![]() Podziękowania dla Baby za wprowadzenie w "księżycowe trunki Podlasia". Podziękowania dla Podosa, Krystka i Szymonka za wspólne śpiewanie. Podziękowania dla tych, co znieśli mnie w terenie ![]() Podziękowania dla całej reszty- dobrze, że jesteście ![]() Pozdrawiamy i do miłego. Kajtki. |
![]() |
![]() |