|   | 
 | |||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  16.08.2012, 00:49 | #1 | |
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: RD04 Galeria: Zdjęcia   Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 8 godz 16 min 12 s |   Cytat: 

__________________ Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz – również masz rację. | |
|   |   | 
|  16.08.2012, 22:33 | #2 | 
| Zarejestrowany: Apr 2011 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 2 godz 38 min 0 |   

Korespondencję prowadziłem z Maćkiem pseudonim Sambor zamieszkałym w Krakowie. Było to kupione w ramach jakiegoś zamówienia zbiorczego. Ponieważ wymieniony Maciek zakończył już korespondencję ze mną to pomyślałem że moża uda mi się coś ustalić na forum.
		 | 
|   |   | 
|  16.08.2012, 23:07 | #3 | 
|  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: RD04 Galeria: Zdjęcia   Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 8 godz 16 min 12 s |   

No to młody Sambor. Odezwij się do mnie na   i daj znać gdzie Ci to jutro podrzucić. 
				__________________ Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz – również masz rację. | 
|   |   | 
|  17.08.2012, 23:09 | #4 | 
| Ajde Jano  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Rataje Słupskie 
				 Motocykl: Raczej nie będę miał AT Galeria: Zdjęcia   Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 3 godz 31 min 32 s |   

Dziś zużyłem 4 naboje co2 i nabiłem tylko do 2 atm , zatrzymałem  seata którego właściciel był dumny że posiada kompresorek, taki z marketu, niestety nie działał. Na najbliższej stacji dostałem kluczyk do kłódki która otwierała kompresor , trzeba go było tylko uruchomić i dobić właściwe ciśnienie. Mam kompresor samochodowy za jakieś 900 pln pompuje duże koła ale ma swoją wagę i wymiar oraz markę. Mam nadzieję że te małe kompresorki wystraszą wszelkie gwoździe i nie będę musiał z nich korzystać, jeżeli napompują koło do właściwego ciśnienia to zajmują mniej miejsca niż 4 naboje co2   
				__________________ BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. | 
|   |   | 
|  22.08.2012, 22:51 | #5 | 
| Zarejestrowany: Apr 2011 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 2 godz 38 min 0 |   

Mam już nowy egzemplarz, dziękuję za uwzględnienie reklamacji.
		 | 
|   |   | 
|  17.09.2012, 13:13 | #6 | 
|  |   

Sambor1965 proszę Cię pilnie o kontakt w sprawie reklamacji kompresorka. wiadomość na    | 
|   |   | 
|  08.10.2012, 17:03 | #7 | 
| Zarejestrowany: Jul 2011 Miasto: Warszawa (Ursus) 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 2 dni 15 godz 20 min 2 s |   

Czy da sie jeszcze kupic kompresorek z etui adv z odbiorem osobistym w Wawie ?
		 | 
|   |   |