|
|
|||||||
| Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#161 | |
![]() |
Cytat:
Ale tu nie Politechnika, tu trzeba myśleć, jak mawiał pewien bosman ;-) Przestań naprawiać jak zaczynasz psuć! Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią. |
|
|
|
|
|
|
#162 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: mazowiecka wieś
Motocykl: 5 szt
Przebieg: znośny
Online: 3 miesiące 3 tygodni 2 dni 18 godz 2 min 23 s
|
Tia.....
|
|
|
#163 |
![]() |
Ale że naklejka wyprodukowana na Tajlandii czy coś jeszcze?
|
|
|
|
|
|
#164 |
![]() |
bo JEŚLI już koniecznie ktoś chce Vroda i ma robaki w dupie to jest jeden tylko Vrod, który ma jakitaki sens: StreetRod VRSCR. mniejszy rozstaw osi, wysztorcowana na mniej czoperową główka ramy, podnóżki w miejscu, w którym można się ich spodziewać.
Od 2007r wszystkie motocykle mają większe zbiorniki bo ich pojemność wczęśniej była bardzo mała. Czemu VROD? Jeśli szukasz HD nie będącego tradycyjnym czoperem a wciąż bliska Ci jest pozycja na AT to może XR1200 - zdecydowanie, moim zdaniem, lepszy wybór DO JAZDY niż jakikolwiek VRod. Bo o Ulyssesie wspominał nie będę - najlepszy harley wciąż chodzi mi po głowie. Tak czy siak znajdź najpierw kogoś niezupełnie przypadkowego kto Ci będzie to żelazo ogarniał.
|
|
|
#165 |
![]() |
Dziękuję Matjasie. Co masz na myśli pisząc â ogarniał to żelazoâ? Serwisy?
Z robakami też prawda. Potrzebuję zmiany. W tym tyg wystawiam ATASa i Rally na sprzedaż. Mam plan a jak ja mam plan to nie ma uja we wsi Hary miałby być jedynie niedzielną pojeżdżawką bo trochę mi tęskno do Wild Stara co go kiedyś miałem a nie lubię wracać do tego samego. Czas pokaże. Ostatnio edytowane przez muszel72 : Dzisiaj o 17:55 |
|
|
|
![]() |
|
|