|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 32 min 50 s
|
![]()
Kobiety! Chciałam to napisać już wcześniej, ale jakoś mi się nie udało. Więc piszę teraz: jesteście "wielkie" z tym co robicie na swoich moto w błocie, wodzie itd. Ja bardzo powoli w tym kierunku idę, ale patrząc na to co Wy wyczyniacie to długa droga przede mną. Przyznaję się, że bałam się takiej jazdy, a wy pokazujecie że można...Serdecznie pozdrawiam,
Ania __________________ www.aniajackowska.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Motocykl: CRF 230, GS650
![]() Online: 12 godz 35 min 53 s
|
![]()
Witajcie!
postanowiłam wyjść z cienia ![]() ![]() ![]() chętnie umieściłabym jakąś stosowną fotę (mam nadzieję że wkrótce będą to 'brudne foty' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 12 godz 42 min 27 s
|
![]()
nad fotami popracujemy wieczorem
![]() ![]() ![]() ![]() w każdym bądź razie sprzęcik wypaśny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
że niby ty wiesz jak umieszczać :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: okolice Łodzi
Motocykl: DR 650
![]() Online: 2 dni 18 godz 27 min 16 s
|
![]()
z miłą chęcią dołącze do Waszego grona, jak mnie przyjmniecie
![]() jakieś doświadczenia z błotem i piachem już mam (nawet śniegiem ![]() również jestem pod wrażeniem waszych wyczynów ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
Hello nowe, brudne Lejdis!!!
![]() ![]() ![]() Serce rośnie, jak się was widzi ![]() Mam nadzieję, że poczucjecie się tu tak komfortowo jak ja i że spotka was równie ciepłe przyjęcie na łono afrykańskiej rodziny (o co akurat jestem spokojna ![]() ania, wiesz, że co się robi 31 grudnia, robi się potem cały rok? ![]() ![]() Pakita, olej Marcina ![]() ![]() I do zobaczenia wkróce ![]() Jolu, czy ja dobrze skumałam, że opchnęłaś sprzęta kuleżance (świetnie - będzie już nauczony dobrej jazdy! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Miasto: okolice Łodzi
Motocykl: DR 650
![]() Online: 2 dni 18 godz 27 min 16 s
|
![]()
W takimrazie ja po pracy ubieram się w moje piękne ubranko i wsiadam na mniej piękne Enduro i jakę na podbój TRAKTÓW i pól ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No to i ja dorzuce moje fotki (za Twoją radą Ucuś olałam Marcina i sama opanowałam dodawanie fotek
![]() ![]() ![]() To foty z mojego drugiego w życiu razu no i pierwszego poza szosą ![]() ![]() Jolu! motocykl jest superzasty!! po mazurskim żeglowaniiu = leniuchowaniu czas obudzić na nowo wszystkie mięśnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
no to skoro mi tak dobrze idzie umieszczanie zdjęć to wrzucam jeszcze jedno :
oto mój ukochany najukochańszy Pan Instruktor bez kasku ![]() chyba był głodny i chciał skonsumić trochę motylków.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kobietka:)
![]() |
![]()
Heja. Dłuższą chwilę mnie nie było i cieszy mnie to co widzę, a widzę, że babska grupa zmotoryzowanych rośnie w siłę
![]() Pakita- wielka radość mnie ogarnia czytająć, że CRFka ci służy ![]() Na kilka miesięcy rezygnuję z dzidowania, bo mi się brzuch powiększa ![]() ![]() Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kobiety, jak tam wasze hamulce? | jagna | Lejdis | 71 | 21.02.2023 13:46 |
Co nas kobiety napędza... | jagna | Lejdis | 48 | 28.06.2016 17:52 |