|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
co do ciecia sruby dremelem udam, ze nie doslyszalem
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
![]() |
![]()
Nie mówiłem o śrubie, nie mam tego w ręku tylko szukam możliwych rozwiązań.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
to znaczy, że mam aluminiową rame frezować? w sumie ma sens - potem trochę 'ośmiorniczki' psiknąć motipem i zagra
![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
bez plaka, na malym ssaniu od dotkniecia. poziomy chyba trzeba troche zdjac ale to banał. wskoczyly nowe swieczki i fujara ożyła. miło. ciekawe kiedy ten silnik pracowal ostatnio?
p.s. także klapki pozostana nienadgryzione ![]() https://youtube.com/shorts/f8uYOFyeJ...DEZYV9e6mF8Btk
buziaki ![]() Ostatnio edytowane przez szynszyll : 21.05.2025 o 13:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
finał. stan 5.0. można siąść i jechać do Lizbony na wino i ostrygi. może i mnie ktoś kiedyś nie zostawi w krzakach pod płotem na zatracenie
![]()
![]() |
#6 |
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
taki przyjechał - ja mam uczulenie na plaka, tetre i włóknine. nie moja bajka zupelnie. na fotce zakres prac. najwiecej uwagi wymagaly gazniki, przedni uklad hamulcowy i uklad elektryczny bo ktos mial 'oryginalne' pomysly na nie. jest posprzatane i motocykl jest lala.
![]() |
#8 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Czasem się wzruszam oglądając takie motorki gotowe do działań. Pewnie wynika to z czasów kiedy w garażu oblepiony plakatami za gówniarza patrzyłem na te prospekty i marzyłem żeby móc je dotknąć. Nie wiem so się z mną stało, ale dziś żadne z nowoczesnych moto nie wywołuje u mnie emocji podobnych jak wówczas te na prospektach. Fajnie że dajesz tym motorkom szanse na drugie życie i że będą nadal cieszyć z jazdy
![]()
![]() |
#9 |
Administrator
![]() |
![]()
Nic się nie stało, to kwestia postrzegania, widzenia i potrzeby.
Jedni doceniają, dbają, utrzymują. Inni do śmieci i po nowe bo się świeci. Tak mam że im bardziej błyszczy nowym tym mniej nie interesuje. Nowoczesna bezpłciowość nafaszerowana gadżeto wspomagaczami uzupełniejącymi braki umiejętności u użytkowników jakoś mnie nie pociąga. Za to z przyjemnością jak bym miał okazję przejadę się manualną starszą motoryzacją.
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
nie zawsze może być romantycznie - wracamy do 'prozy' XXI wieku
![]()