|   | 
 | |||||||
| Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Wygląd | 
|  | 
|  24.02.2010, 11:09 | #1 | 
| Jaki świeży jaki świeży ??  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Warszawa 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s |   

Franz, nie rozumiem o co Ci chodzi. Strzelasz focha jak jakaś nastolatka   Czy chodzi Ci o to że : 1. Padają propozycje żeby "opodatkować" Cię na innych zasadach  Weź pod uwagę że są to jedynie luźne propozycje pewnych osób i nie powinieneś ich brać zbyt na serio. Poza tym gdy Ty proponowałeś różne stawki dla różnych grup producento-dostawców to owszem spotkałeś sie z krytyką ale nikt z tego powodu nie strzelił focha i nie zabrał zabawek z pisakownicy. 2. Nie chcemy umieścić twojego bannera na forum  Nie wynika to z tego Cię nie lubimy czy robimy Ci na złość. Po prostu takie zostały przyjęte zasady i się ich trzymamy. Pewnie możesz myśleć że przecież jeden maleńki banerek nic nie zmienia, ale jestem pewien że ten baner byłby początkiem obanerowania forum a tego nie chcemy. 
				__________________ Hubert | 
|   |   | 
|  24.02.2010, 11:53 | #2 | 
| Stary (P)iernik  Zarejestrowany: Mar 2008 Miasto: Świeradów Zdrój 
				 Motocykl: XR400 , XR650L  XL600V   Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s |   

Przecież do tej pory nie miałem bannera i było OKI Zapytałem o mały banner Wiecznego. Powiedział nie , to nie. Problem w tym , że Franza na Forum chce się opodatkować na innych zasadach niż wszystkich. Franz to milioner  Gdzie są inni dostawcy, producenci ( tomek, randal, matiasy it.) Jakoś im nie zależy... Jakoś ich nikt się nie czepia ... Wchodzę albo w ryczałt który zaproponowałem, albo wg uznania Kwota i tak będzie taka sama. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  24.02.2010, 13:15 | #3 | |
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s |   Cytat: 

__________________ Hubert | |
|   |   | 
|  18.03.2010, 21:26 | #4 | 
|  |   

jak to gdzie ... tam gdzie zawsze - w rybnym!!!   matjas 
				__________________ 'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa | 
|   |   | 
|  23.02.2010, 18:33 | #5 | 
| Administrator  Zarejestrowany: Oct 2007 Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił 
				 Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie Przebieg: ojojoj   Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 2 godz 43 min 17 s |   

Franz, pierdzielisz jak nawalony   Kwoty były przykładowe, ale chodziło mi o uczciwe podejscie do sprawy - taki postpaid jak w telefonach  zwykla skladka to prepaid, a platnosci po sprzedazy ... zreszta mowilem, ze to luzne mysli 
				__________________ Ramires ...okręt mój płynie dalej... gdzieś tam... | 
|   |   | 
|  23.02.2010, 21:09 | #6 | 
| Administrator  |   

Hubert , ciekawa uwaga o tym moim podejściu do życia.... ja bym to inaczej okraslił ale nie ważne. Franc, każdy w inny sposób zarabia, i może dlatego nie należę do Waszej grupy. Zaproponowałeś 1% i na tym oparłem pórownanie a nie na teoretycznych zarobkach 40tyszł. Jednak myśl o nie wypowiadaniu się w tym temacie była słuszna. Nie będę już zabierał tutaj głosu. Życzę dogadania tematu. 
				__________________ AT03 | 
|   |   | 
|  23.02.2010, 21:22 | #7 | 
				 Motocykl: nie mam AT jeszcze   Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s |   

Dzieju mam wrażenie że zima brak jazdy na Afryczce jakoś negatywnie na Ciebie wpływają ...  Ale już na szczęście niedługo wiosna    
				__________________ Hubert | 
|   |   |